Landsholdsejr til Amini

Af: SHC / Foto: Getty Images - 15. oktober 2019, kl. 21:33

Mustafa Amini med i australsk storsejr. Også Jon Thorsteinsson fik en landshold-sejr.

Mens 3F Superligaen ligger stille er der gang i landskampene rundt om i verden. Og i dag var Mustafa Amini i aktion med det australske landshold, der spillede en VM kvalifikationskamp mod Taiwan. 

Her kom Mustafa Amini ind efter en times tid spil, hvor hans hold var foran 4-1. Og med Amini på banen fortsætte Australien med at score yderligere tre mål i en storsejr på 7-1 - dog uden, at Amini kom på tavlen. 

Også Jón Thorsteinsson har været i kamp i dag for det islandske U21 landshold, der mødte Irland. Thorsteinsson spillede praktisk talt hele kampen, men blev skiftet ud med få minutter tilbage af kampen, der resulterede i en islandsk sejr på 1-0 i deres EM-kvalifikation. 

Tre andre AGF'ere; Zach Duncan, Alex Gersbach og Gift Links - er også afsted med U-landshold. Nemlig henholdsvis de australske og sydafrikanske U23-landshold. Og mens Duncan og Gersbach "blot" var i træningslejr, så var Gift Links med i to testkampe mod Egypten. 

Alle AGF'ere er dog hjemme igen i god tid inden søndagens lokalopgør mod Silkeborg IF, hvor der jo er gratis entré. Find din billet til den kamp her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet