Mandag kalder Ceres Park igen

Af: AGF - 22. oktober 2019, kl. 10:01

På mandag venter endnu en stor kamp i Ceres Park, når FC København kommer på besøg.

Efter søndagens tilskuerrekord, der skabte fest på Ceres Park inden Silkeborg IF agerede lyseslukker og tog sejren hjem, så spiller vi allerede på mandag igen hjemme i Ceres Park. 


Og det er noget af en kamp, vi kan byde på. For vi tager imod FC København i slaget mellem landets to største byer. 

Det er altid spændende og dramatiske kampe mod københavnerne i Ceres Park og det bliver det med garanti også på mandag, hvor holdet tørster efter at vise sig godt frem efter det sure nederlag i søndags og jagte sejren mod FC København, der jo fik udlignet sent i det sidste møde i Aarhus i en kamp, der endte 1-1.

Mustafa Amini 190818-01Vores senest kamp mod FC København var i Telia Parken tilbage i juli måned, hvor det blev til et 2-1 nederlag efter en ellers lige og ganske underholdende kamp.Underholdende bliver det også på mandag i en af de få aftenkampe i dette efterår. Og der er bare noget over, når lygterne tænder over Ceres Park en aften i skoven - især til de store kampe, som det bliver på mandag, når Aarhus og København mødes. 

Der er kampstart kl. 19. AL Bank Fanzonen åbner allerede kl. 17.00

Skærmbillede 2019-10-22 Kl . 09.55.58 (1)

Fest for de studerende 
Husk også, at vi holder Studiernes Tribunefest for alle byens studerende. Her holder vi en stor forfest inden kampen i et særligt område ved AL Bank Fanzonen. Er du studerende, så læs mere om det her >>>Resten af AL Bank Fanzonen er også klædt på til aftenfest med underholdning og hygge inden kampen. 

Så kom til AGF vs. FCK på mandag den 28.10 kl. 19. 


Find din billet til kampen her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet