Markant aarhusiansk ejendomsselskab er ny bronzepartner

Af: BJ - 14. oktober 2019, kl. 12:00

Ejendomsselskabet Olav de Linde vender tilbage som partner i AGF.

Ejendomsselskabet Olav de Linde, der er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 500.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København, er ny bronzepartner i AGF. Ejendomsselskabet blev grundlagt i 1974 og har lige siden sat sit præg på Aarhus både som udvikler af markante ejendomsprojekter og som udbyder af erhvervslokaler. Forankringen i Aarhus er stærk, og ifølge direktør Esben Kjeldsen giver et partnerskab med AGF god mening på flere fronter. 

- Ligesom AGF har vi tætte bånd til Aarhus, og vi vil også gerne være med til at gøre byen til et bedre sted at bo og arbejde i. Vi har altid haft fokus på bæredygtighed, særligt i form af det største genbrug, der kan tænkes - nemlig at genbruge bygningerne.

- Vi ser gode synergi-effekter i partnerskabet med AGF. Vi får adgang til et stærkt netværk, og vi kan bruge de muligheder, som samarbejdet indeholder, til at gøre opmærksom på vores forretning både overfor eksisterende og potentielle kunder, siger Esben Kjeldsen.

Udover de forretningsmæssige grunde ønsker Ejendomsselskabet Olav de Linde også at bidrage til, at Aarhus markerer sig på fodbold-landkortet. 

- Vi vil gerne bakke op om, at vi har et konkurrencedygtigt fodboldhold i byen. Vi synes, den udvikling, AGF er inde i, er super spændende, og vi er glade for igen at være med på holdet. Vi har tidligere været sponsor i AGF, og det bliver interessant igen at kunne følge med fra allernærmeste hold, siger direktør Esben Kjeldsen.

Læs mere på  www.olavdelinde.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet