Massiv interesse for lokalopgør

Af: FS / Foto: Getty Images - 2. oktober 2019, kl. 20:43

Der er stor interesse for lokalbraget i Randers på søndag. Billetterne til udebanetribunen går allerede som en kold Top en fredag aften i Midtbyen

Søndag gælder det sæsonens første lokalopgør mod Randers FC. Og meget tyder på, at holdet igen får massiv støtte fra Aarhus til kampen på Cepheus Park i Randers. For onsdag eftermiddag kunne Randers FC fortælle, at billetsalget på udebaneafsnittet nu er passeret 1.000. Dermed er det antal billetter, der normalt er til rådighed for udebanefans i Randers nu væk, men da Randers FC meget venligt har stillet et udvidet udebaneafsnit til rådighed på Cepheus Park Randers er der heldigvis stadig mange billetter tilbage til de fans, der vil bruge lidt af søndagen på at støtte holdet. 

Så man kan stadig være med i Randers på søndag. - Det er voldsomt flot, at så mange fans allerede har sikret sig billet til kampen mere end fire dage før den starter. Det overstiger tendensen fra vores seneste besøg i Randers i sidste sæson, hvor vi skulle hen til 48 timer før kampen før det samme antal billetter var ude. Så vil man med til lokalopgøret i Randers på søndag, er det med at få fat i en billet - vi tror, at salget kun kommer til at gå stærkere, jo tættere vi kommer på weekenden, lyder det fra Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF. 
Getty Images -652004554 (7)

Til kampen - der starter på søndag den 6. oktober kl. 16 - vil der være både et almindeligt stemningsafsnit og siddepladser. Så uanset om man er til stående og syngende opbakning eller måske ønsker at sidde ned med mindre børn og nyde kampen i lidt roligere rammer, så er der mulighed for det.

Så man kan trygt tage hele familien med til Randers på søndag til lokalopgøret, der i denne sæson er blevet til et topopgør mellem to hold i god form.

I alt råder AGF over godt 2.000 pladser til kampen på søndag, så der er altså stadig billetter at få.  Dem kan man købe her, hvor man også kan læse mere om kampen og det udvidet udebaneafsnit.

Randers FC's billetsalg og information >>>

Fanskamp

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet