Mortensen: Vi glæder os

Af: SHC / Foto: Gaston Szerman - 19. oktober 2019, kl. 12:52

Efter en landsholdspause ser holdet meget frem til at komme i kamp igen - og ikke mindst komme tilbage til Ceres Park, hvor der på søndag forventes et stort ryk ind til kampen mod Silkeborg IF.

3F Superligaen er tilbage efter et par ugers pause og for vores vedkommende starter den op igen med noget af et brag på søndag den 20. oktober kl. 14, når Silkeborg IF kommer til Ceres Park til et vaskeægte lokalopgør.

Og kampen får festlige rammer, da Århus Stiftstidende og Stibo har inviteret til gratis fodbold i forbindelse med de to virksomheders 225 års jubilæum. Derfor forventes der mange på lægterne - til glæde for holdet som ser frem til at komme i aktion igen. 

- Det føles som om, at det er lang tid siden, vi har spillet, så det bliver fedt, at komme i gang igen. Jeg og resten af holdet glæder os utroligt meget til kampen, hvor vi håber, at der kommer mange på Ceres Park, siger Patrick Mortensen, der kom tavlen i den seneste hjemmekamp, da han scorede sejrsmålet mod FC Nordsjælland på straffespark. 

Nu ser angriberen frem til at komme hjem igen og jagte en ny sejr efter vores sejrs-stime blev brudt i et andet lokalopgør før pausen.  

- Det har været en god pause, hvor vi har arbejdet hårdt og godt, og truppen ser fin ud frem mod kampen. Vi skal ud og spille frisk til og komme frem over banen. De sidste kampe, vi har spillet på hjemmebane er vi startet rigtig godt - det skal vi forsøge igen på søndag, tilføjer Patrick Mortensen. 

DSC_1958

Det er stadig muligt at få en billet til kampen - find den her >>>

Og læs mere om de praktiske forhold i forbindelse med kampen her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet