Nedtællingen i gang til efterårets store fodboldfest

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen & Getty Images - 2. oktober 2019, kl. 11:59

På den sidste søndag i efterårsferien kommer Ceres Park til at summe af fodbold og folkefest, når Stibo og Århus Stiftstidende inviterer hele byen til gratis lokalopgør mod Silkeborg IF.

Vi går ind i en periode med to lokalopgør. Først mod Randers FC på søndag og så mod Silkeborg IF på de anden side af landsholdspausen søndag den 20. oktober kl. 14. Til kampen mod Silkeborg IF inviterer Stibo og Århus Stiftstidende hele Aarhus gratis til fodboldkamp som et led i de to virksomheders fælles fejring af deres 225 års jubilæum. 

AGF, Stibo og Århus Stiftstidende sætter - på denne sidste dag i efterårsferien - alle sejl til for at skabe en god dag for hele familien i Ceres Park, hvor AL Bank Fanzonen vil summe af aktiviteter og underholdning før det store lokalbrag. 

For børn og barnlige sjæle så er højdepunktet nok Kalle, der kommer i AL Bank Fanzonen med sit store trommeshow. Kalle er kendt fra talrige udsendelser på DR's Ramasjang og for sin smittende musikalitet. Kalle optræder kl. 12.30 på scenen i AL Bank Fanzonen. 

Kalle

I anledning af novembers Halloween, så kan man i AL Bank Fanzonen også hygge sig med at lave sit eget græskar og få varmen med snobrød over bål. Derudover byder vi på alle de velkendte aktiviteter som hoppeborge, fodboldlege og meget andet godt - og så kigger Aros naturligvis også forbi med spillere fra 3F Superliga-truppen, der ikke er kampaktuelle. 

Og kl. 14 går det så løs med lokalopgøret mod Silkeborg IF foran et stemningsfuldt og tæt besat Ceres Park.

Ceres Park -Aarhus Stadion 280517-44 (11)

Praktisk information
De gratis billetter kan hentes via AGF.dk 

Sæsonkortholdere i AGF med faste pladser i Ceres Park beholder naturligvis deres faste plads til kampen og har fået direkte besked om kampen. 

Alle andre sæsonkortholdere har naturligvis adgang til kampen og skal blot som sædvanligt fremvise deres kort ved indgang. 

Det er ikke muligt at hente billetter til AGF's stemningsafsnit på B1-B2,
samt til udebaneafsnittet. Her udleveres billetter i dialog med fans og AGF's SLO'er. Kontakt AGF's klub-SLO på nr@agf-as.dk ved spørgsmål om stemningsafsnittet. 

Den gratis entré gælder naturligvis også fans fra Silkeborg IF. Gæster fra Silkeborg skal kontakte Silkeborg IF i forhold til billetter til kampen. 

Bemærk, at d
er et begrænset antal på fire billetter pr. person. Vi opfordrer til, at man kun henter de billetter man får brug for - og, at man så efterfølgende kommer til kampen og dermed bruger sine billetter - på den måde får flest århusianere mulighed for at få glæde af tilbuddet.

Getty Images -1146383961

AGF, Stibo og Århus Stiftstidende forbeholder sig retten at lukke for distributionen af billetter og melde "udsolgt" på Ceres Park.

Vi opfordrer alle til at komme til kampen i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 12, Ceres Park kl. 12.45 og kampen starter kl. 14. 

Hold øje med AGF.dk for løbende informationer om den store fodboldfest.

Her henter du dine gratis billetter til efterårets store fodboldfest i Aarhus.

225aar _Banner _lysavis __Jubilæumskamp _600x 360px

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet