Ny stadionrekord

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Jonas Laurien - 21. oktober 2019, kl. 19:44

Imponerende fremmøde til eftermiddagens lokalopgør i Ceres Park. Mere end 22.000 satte stadionrekord for en Superliga-kamp på Ceres Park.

Søndag eftermiddag blev der sat ny stadionrekord for en Superligakamp i Ceres Park, da 22.175 mennesker overværede lokalopgøret mod Silkeborg IF.

På grund af den store interesse måtte kamptidspunktet rykkes 10 minutter frem og derefter blev dørene lukket til Ceres Park. Det betød, at en mindre gruppe tilskuere gik forgæves. De kunne så nyde gratis øl og vand og se kampen på en storskærm i AL Bank Fanzonen. 

Flere har efter kampen spurgt til, hvordan der kan være flere mennesker på Ceres Park end stadionkapaciteten på 19.433 siddepladser. Det skyldes, at løbebanen var inddraget til kampen, hvor der stod mange mennesker bag hegn hele vejen rundt. Samtidig er der på Ceres Park mulighed for at stå på bastionen mellem øvre og nedre C. Dermed kunne den herlige kulisse lade sig gøre sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Skærmbillede 2019-10-21 Kl . 09.44.11

- Vi udvidede tilskuerkapaciteten og endelig kan man sige, at vi fik glæde af løbebanerne til en fodboldkamp. Der stod mange på dem og på bastionerne. Men der var måske et par hundrede, der ikke kom ind - det beklager vi naturligvis. Dem gav vi så gratis øl, mens de kunne se kampen på storskærm i AL Bank Fanzonen som vi havde planlagt inden kampen, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen. 

- Ceres Park er godkendt til op 50.000 personer til events. Så det er ikke det sikkerhedsmæssige, der har været problemet, tilføjer Jacob Nielsen. 

- Det var snarere om alle fik en god oplevelse. Men det er fantastisk, at så mange kom ud og støttede os. Det er Superliga-rekord og det er vi stolte af, og vi takker Århus Stiftstidende og Stibo for samarbejdet og ikke mindst vores mange frivillige og vores medarbejdere, der har knoklet med kampen - vi manglede sådan set kun en sejr, siger Jacob Nielsen med henvisning til at kampen desværre blev tabt til Silkeborg IF med 3-4. 

Hurtige 201019-01

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet