Nyt holdfoto - i år fra Moesgaard Museum

Af: AGF / Foto: Blue Room - 18. oktober 2019, kl. 15:28

Tradition tro tager vi ud i Aarhus, når der skal tages nye holdfoto. Også i denne sæson, hvor 3F Superliga-truppen besøgte Moesgaard Museum. I weekenden kan man få det nye holdfoto som gratis plakat i AGF Fanshoppen.

Ikke en sæson uden et holdfoto. Det er en tradition som vi holder i hævd i AGF. Men i de senere har vi suppleret den tradition med at tage vores holdfoto et ikonisk sted i Aarhus. 

Tidligere har vi besøgt ARoS og haft hele byen i ryggen fra Salling ROOFTOP på toppen af byen. Men i år gik turen dog lidt uden for byen til det nye og allerede ikoniske Moesgaard Museum, der danner en smuk baggrund for holdfotoet. 

På Moesgaard Museum bliver fortiden bragt til live. Museet - der er en attraktion i international klasse - inviterer os til at gå på opdagelse i datidens menneske; gennem blandt andet old- og vikingetiden, op ad Evolutions-trappen og med flere afvekslende udstillinger.

Og selve bygningen i sig selv er jo også et besøg værd med sine grønne bakker og opsigtsvækkende arkitektur, og vi og vores faste holdfotopartner fra Blue Room er glade og taknemmelige for, at vi måtte kigge forbi og tage sæsonens holdfoto foran den smukke bygning. 

Læs mere om Moesgaard Museum her >>>Gratis plakat
Som i tidligere sæsoner kan man også i år få holdfotoet som plakat i AGF Fanshoppen ganske gratis. Det kan man fra søndag den 20. oktober, når vi vi møder Silkeborg IF i et gratis lokalopgør.

Det er "først til mølle" og plakaten trykkes i et begrænset oplag. Så husk at kigge forbi shoppen i forbindelse med kampen og få holdet - og altså også Moesgaard - på væggen derhjemme. AGF Fanshoppen åbner kl. 12 på søndag, mens der er kampstart kl. 14. Mangler du i øvrigt stadig en gratis billet til lokalopgøret, så finder du dem her >>>

Skærmbillede 2019-10-15 Kl . 19.05.05

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet