På søndag kan du parkere på væddeløbsbanen - lige bag C-tribunen

Af: BJ - 17. oktober 2019, kl. 17:58

Kommer du i bil til søndagens kamp mod Silkeborg, har du mulighed for at parkere på Jydsk Væddeløbsbane - praktisk talt lige bag C-tribunen.

Til lokalopgøret forventer vi på den gode side af 15.000 tilskuere, og da Tivoli Friheden også holder åbent på søndag, bliver der rift om P-pladserne i området.

I samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane tilbyder vi, at du mod betaling (30 kr.) fra kl. 12.00 kan parkere på selve væddeløbsbanen, hvorfra der vil være kort afstand til billetindgang til C-tribunen og herfra er der adgang til B3-B6 og hele D-tribunen.

Belært af erfaringerne fra stadionkoncerten tidligere på året, vil der efter kampen være trafikregulering ved udkørsel fra væddeløbsbanen, og her er det kun muligt at dreje til højre ad Carl Nielsens Vej. Der vil ligeledes være trafikofficials inde på selve væddeløbsbanen, der sikrer en hurtig afvikling af udkørslen efter kampen.

Køb din P-billet til væddeløbsbanen allerede nu

Du har allerede nu mulighed for at sikre dig en P-plads på væddeløbsbanen. Køb billetten her >> og få den scannet ved indkørsel på søndag.

--------------------------------------

Øvrige parkeringsmuligheder:

Udover væddeløbsbanen (P4) er der følgende parkeringsmuligheder i området

P2: Indkørsel fra Jyllands Allé. På grund af at Tivoli Friheden også holder åbent, vil hovedparten af disse pladser sandsynligvis være optagede to timer før kick off.
P3: Skråparkering på Kongevejen. Herfra er der 5-10 min. gang til Ceres Park. Til denne kamp kan du parkere i begge sider, og her vil det med stor sandsynlighed være muligt at finde en plads en time før kampstart. Hvis du parkerer her, kan du med fordel benytte indgang D5-D6.

Parkering (2)

 

 

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet