Reservenederlag til Randers FC

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 22. oktober 2019, kl. 17:45

En tidlig udvisning satte en kæp i hjulet i dag for reserveholdet, der tabte snævert til Randers FC. Men kampen var en god læring for det unge hold.

Det blev ikke til en reserve-revanche i Reserveligaen i dag, hvor Randers FC var på besøg på Fredensvang og kunne tage nord på med en 0-1 sejr. 

Primært fordi, vi blev reduceret til 10 mand efter kun godt 20 minutter, da Benjamin Hvidt modtog sit andet gule kort. En afgørelse assistentræner Rubén Sellés - der står i spidsen for reserveholdet - efter kampen ærgede sig over. 

- Det var rigtig ærgerligt, og det ødelagde nogen af de planer vi havde for kampen og noget af det vi gerne ville øve os i. Ingen bebrejder Benjamin noget - jeg ærger mig over, at forseelserne blev dømt så hårdt. Men så fik holdet også prøvet at spille 10 mand i 70 minutter, sagde Rubén Sellés. 

Kasper Lunding 221019-01

Og det gik fint med 10 mand til ind
 i begyndelsen af 2. halvleg efter en første halvleg, hvor vi havde et par gode chancer for at bringe os foran, og selv om Randers også havde deres muligheder, så stod der 0-0 ved pausen. 

Kort inde i 2. halvleg udnyttede en Randers-spiller så det ekstra rum, der var på vores banehalvdel efter udvisningen og kom igennem til et skud, hvor han kunne bringe gæsterne foran med en velplaceret afslutning. 

Og trods en god periode sidst i kampen, hvor vi blandt andet var tæt på udligningen efter et godt frispark fra Helenius blev halvklaret og en ripost var tæt på at gå i mål, så sluttede kampen uden flere mål og det kun tredje nederlag på halvandet år i Reserveligaen var en realitet. 

Nicklas Helenius 221019-01

- Vi er ærgerlig over at tabe, for vi vil vinde alle kampe. Men det blev svært med en mand i undertal. Alligevel synes jeg vi i perioder spillede godt, og vores unge spillere viste sig igen flot frem med engagement og vilje. Vores planer for kampen blev slået lidt i stykker med udvisningen, men alligevel har vi fået stor glæde af kampen og vi fik set mange af vores spillere i aktion,  sagde assistenttræner Rubén Sellés efter kampen, hvor Kevin Diks i øvrigt fik sine første minutter i AGF-trøjen, da han - som planlagt - spillede de første 30 minutter af kampen før han blev afløst af Magnus Anbo. 

Kevin Diks 221019-01

Med dagens resultat passerede Randers FC i øvrigt os på førstepladsen i Reserveligaens pulje 4 med et enkelt point. Men vi har mulighed for at generobre førstepladsen i puljen i den næste reserveliga-kamp, der er det omvendte opgør. Den kamp spilles i Randers den 25. november. 

Startopstilling - AGF vs. Randers FC / Reserveligaen 

William Eskelinen, Sebastian Hausner, Sune Balle, Kevin Diks, Alex Gersbach, Kasper Lunding, Benjamin Hvidt, Gift Links, Jon Thorsteinsson, Alexander Ammitzbøll, Nicklas Helenius. 

Derudover kom Magnus Anbo, Mikkel Lassen, Mads Bager og Mostafa Maarouf også i kamp i løbet af de 90 minutter på Fredensvangs bane 1. 

Alexander Ammitzbøll 221019-01 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet