Slut efterårsferien af med en stor fodbolddag

17. oktober 2019, kl. 8:52

Vi nærmer os den store fodboldfest på søndag. Benyt efterårsferiens sidste dag til at komme i skoven.

Snart starter 3F Superligaen igen, mens efterårsferien er godt i gang. Og på søndag - den sidste dag i efterårsferien - er vi tilbage med en stor kamp i Ceres Park, hvor Silkeborg IF kommer på besøg til et brag af et lokalopgør søndag den 20. oktober kl. 14.

Her håber vi på et tæt besat Ceres Park, når Stibo og Århus Stiftstidende inviterer gratis til fodbold som et led i de to virksomheders fælles fejring af deres 225 års jubilæum. 

Kampen ligger på den sidste dag i efterårsferien og udgør derfor et oplagt udflugtsmål på den sidste feriedag. Og vi har da også lagt os i selen med et program fuld af aktiviteter og underholdning i AL Bank Fanzonen før lokalbraget. 

DSC_1054 (1)

For børn og barnlige sjæle er højdepunktet nok Kalle, der kommer i AL Bank Fanzonen med sit fede trommeshow. Kalle er kendt fra DR Ramasjang for sit humør og sin smittende musikalitet, og han optræder kl. 12.30 på scenen i AL Bank Fanzonen. Ham må man ikke gå glip af .

På scenen i AL Bank Fanzone vil man også vil kunne opleve livebandet 2 FOOLS, der sætter stemningen frem til kampstart. 

I anledning af den snarlige halloween, så kan man i AL Bank Fanzonen også hygge sig med at skære sit eget græskar og lave snobrød over bål.

Derudover byder vi på hoppeborge, ansigtsmaling, fodboldlege og meget andet godt - og så kigger Aros naturligvis også forbi med spillere fra 3F Superliga-truppen, der ikke er aktuelle til kampen.

AL Bank 8 (1)

Så kig forbi AL Bank Fanzonen inden det kl. 14 går løs med lokalopgøret mod Silkeborg IF foran et stemningsfuldt og tæt besat Ceres Park. 

Det bliver en sjov dag og en stor fodboldoplevelse at slutte efterårsferien af med. Og frygt ej for efterårsvejret. For DMI varsler flotte temperaturer i nærheden af 15' og stor sandsynlighed for tørvejr.

Mangler du stadig billetter til kampen, så find dem her.

Og her er der nyttig praktisk information om kampen.

Vi opfordrer kraftigt til, at man bruger sine billetter - på den måde får flest århusianere nemlig mulighed for at få glæde af tilbuddet.

AGF, Stibo og Århus Stiftstidende forbeholder sig retten at lukke for distributionen af billetter og melde "udsolgt" på Ceres Park.

Vi opfordrer alle til at komme til kampen i god tid. Og husk gerne et AGF-flag, så vi for alvor kan gøre tribunerne hvide. 

AL Bank Fanzonen åbner kl. 12, Ceres Park åbner sine porte kl. 12.45 og kampen starter kl. 14 - altså på søndag den 20. oktober. 

Vi ses til en stor fodboldeftermiddag i Ceres Park og i AL Bank Fanzonen.

Stibo Kamp Etty Images -1158372699

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet