Søndag gælder det lokalopgøret mod Randers FC

Af: AGF / Foto: Getty Images - 1. oktober 2019, kl. 10:55

På søndag den 6. oktober kl. 16 løber vi på banen til sæsonens første lokalopgør mod Randers FC. Her håber vi, at se mange AGF'ere på lægterne på et udvidet udebaneafsnit.

Søndag skal spillerbussen en kort tur nord på, når vi møder Randers FC i sæsonens første lokalopgør kl. 16 på Cepheus Park Randers.

Efter vores flotte stime i 3F Superligaen skal vi ud og jagte den syvende sejr på stribe mod lokalrivalerne, der også har tur i den med fire sejre i deres seneste fire kampe. Så kampen bliver også et topgør i kampen om top seks. 

Vi går således ind til kampen som nummer tre, mens Randers FC er lige i hælene på en fjerdeplads - tre point efter os.

Getty Images -1144702165 (2)

Så opbakningen bliver afgørende for holdet, der håber, at se mange fans på lægterne i Randers. Her er der allerede stor interesse for at opleve kampen på et udvidet udebaneafsnit, hvor der normalt er plads til 1.100 fans, men på søndag bliver der udvidet til 2.300 på endetribunen på Cepheus Park Randers. 

Dermed er der også mulighed for siddepladser, hvor man tager familien med på en kort udebanetur. Se mere om forholdene i Randers her >>>

Billetterne til kampen koster 100 kr. for voksne og 30 kr. for børn op til og med 16 år. Der er rabatatter til pensionister og studerende. Se mere og køb din billet her >>>

Husk at købe din billet i forsalg, da der ellers ligges et gebyr på ved salg i døren på 20 kr. 

Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer busture til Randers. Se mere om det på deres respektive Facebook-sider. 

Kampen i Randers fløjtes i gang søndag den 6. oktober kl. 16. 

Vi glæder os til at se Aarhus på tribunerne i Randers til et stort lokalopgør. 

Køb billet her >>>>

Getty Images -652004554 (4)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet