Testsejr i Hobro

Af: MS / Arkivfoto: Getty Images - 15. oktober 2019, kl. 16:52

Holdet var i dag en tur i Hobro til en træningskamp i landsholdspausen.

I anledning af landsholdspausen havde 3F Superliga-kollegaerne fra Hobro IK i dag inviteret til en lukket testkamp på DS Arena. 

Her kom det meste af truppen i spil i en kamp, der blev vundet 3-1. AGF-målene var signeret Nicklas Helenius, Magnus Anbo og Bror Blume. 

- Vi fik, hvad vi ønskede fra kampen i dag. Vi havde nogle unge spillere, som trængte til spilletid og et par superligaspillere, der skulle spilles klar til kampen i weekenden, så jeg var meget glad for det hold, vi satte i dag og det mix, vi fik lavet. Det var godt med en træningskamp, da vi havde nogle spillere, der godt kunne bruge en kamp her i landsholdspausen. Så det var især for at balancere den fysiske belastning af spillerne samtidig med at sørge for, at alle har fodbold i benene, lød det efter kampen fra assistentræner Rubén Sellés. 

AGF's trup til dagens testkamp: 

William Eskelinen (45: Aleksandar Jovanovic) - Alexander Munksgaard (45: Nicolai Poulsen) - Sebastian Hausner - Jesper Juelsgård - Sune Balle - Kasper Lunding (45: Mustapha Bundu) - Magnus Anbo - Benjamin Hvidt - Alexander Ammitzbøll - Patrick Mortensen (45: Bror Blume) - Nicklas Helenius (45: Jakob Ankersen) 

Husk at holdet skal i aktion i 3F Superligaen igen på søndag, hvor der er stort gratis lokalbrag i Ceres Park. Få din billet her >>>>

Instagram3 (7)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet