Torsdag skal OB skræmmes ud af pokalen

Af: AGF - 29. oktober 2019, kl. 9:24


Bliver det en gyser? Eller bliver det som at tage slik fra små børn? På Allehelgensaften er der pokalfodbold mod OB i Ceres Park.

På torsdag er det Allehelgensaften og når det meste slik er blevet indsamlet og naboerne skræmt, så er det tid til at skræmme nogen fynboer hjem fra Ceres Park.

For på torsdag den 31.10 er der også blevet tid til pokalfodbold og 1/8 finalen mod OB i Sydbank Pokalen hjemme i Aarhus. 

Og kamptidspunktet kl. 20.15 skulle gerne give tid til at få uddelt slikket - eller raslet det hjem - inden turen går til Ceres Park og en god omgang sen pokalfodbold.Foran os og kvartfinalen står OB som vi seneste mødte i Pokalturneringen for næsten præcis 11 år siden. Nemlig den 28. oktober 2008 i Odense, hvor det blev til et 1-0 nederlag.

På torsdag er det vores niende møde med OB i pokal-sammenhæng, hvor vi har en pudsig historie med OB fra 90'erne, hvor vi tre år i træk mødte dem i samme runde af pokalturneringen. 

Nu står de altså overfor os igen i 4. runde eller 1/8 finalen i Sydbank Pokalen - en turnering OB har vundet fem gange - senest i 2007, mens vi som bekendt jagter vores tiende pokaltitel. 

Senest vi mødte OB i 3F Superligaen var som bekendt fornylig i Odense, hvor det blev til en 2-1 sejr til os. Det seneste møde i Aarhus var i foråret, hvor vi i 3F Superligaens 25 runde tabte med de omvendte cifre. Getty Images -1169904850

Men nu gælder det altså en ny kamp og den her gang i Sydbank Pokalen på torsdag kl. 20.15. 
Bemærk, at B3-B6 og D1-D4 afsnittene er lukket på Ceres Park lige til denne kamp. Til gengæld udbyder vi til kampen pladserne på nedre C (Ceres Tribunen) til samme pris som på familieafsnittet (Bravida) 


Stemningsafsnittet (B1-B2) og udebaneafsnit (D5-D6) er som sædvanligt åbent.

Priserne til kampen ser lidt anderledes end ved en 3F Superliga-kamp. 


  • Voksen + Senior (+65): 100 kr.
  • Studerende + unge under 18 år: 80 kr.
  • Børn (under 15 år): Gratis

Køb billet til den spændende pokalkamp på torsdag her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet