Turen går til Randers

Af: MS - 3. oktober 2019, kl. 8:40

Søndag går turen lidt nord på og til lokalopgøret mod Randers FC. Her forventes det, at mange AGF'ere vil tage turen med for at bakke holdet op. Her klæder vi jer på til turen.

På søndag den 6. oktober kl. 16 er det tid til sæsonens første lokalopgør mod Randers FC. Og den her gang er det en kamp mellem to hold i form og i top seks, hvor begge hold kommer til kampen efter en fin stime af sejre.

Kampen spilles på Cepheus Park Randers og endnu en gang forventes det, at mange AGF'ere vil tage turen med holdet og bakke holdet op i den kronjyske hovedstad. Sent onsdag passerede vi således de 1.000 billetter på udebaneafsnittet.

Også Randers FC melder om stor interesse fra de lokale, så der skal nok blive gang i den på Cepheus Park Randers, hvor der er plads til 10.300 tilskuere. 

Getty Images -1144694798

Stadion ligger i udkanten af Randers' centrum - ganske tæt på motorvejen, hvorfor det er ret enkelt at komme til fra Aarhus - især hvis man drejer fra ved Randers N/Viborg afkørslen. I forhold til parkering beder Randers FC udebanefans om at benytte vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness til stadion. Se praktisk information om parkering her >>> 

Kommer du med toget, så er der blot små 800 meter fra Randers Station til Cepheus Park Randers.

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangere busture til Randers, men de er sandsynligvis allerede udsolgt i skrivende stund. Men orienter dig på Facebook om disse ture. 

AGF har til kampen fået et udvidet udebaneafsnit på ende-tribunen (Quickpot Tribunen), hvor det normale udebaneafsnit også befinder sig.

Udebaneafsnittet på Cepheus Park Randers finder du ved indgang D, QuickPot tribunen. En billet koster 100 kr. i forsalg for voksne og 30 kr. for børn fra 4 år t.o.m. 16 år. Hvis man køber billetten på stadion, så pålægges der et gebyr på 20 kr. Rabat til studerende og pensionister kan ses på Randers FCs hjemmeside, hvor billetterne også købes.

Cepheus -Park -illustration

Med det udvidet udebaneafsnit vil der være både et stemningsafsnit og mulighed for siddepladser. Så uanset om man er til stående og syngende opbakning eller måske ønsker at sidde ned med mindre børn og nyde kampen i lidt roligere rammer, så er der mulighed for det.

Så tag blot hele familien med til Randers. I alt er der plads til godt 2.000 på det udvidet udebaneafsnit. Og allerede i går var halvdelen væk.

Se praktiske informationer fra Randers FC her.

Og køb din billet her >>>

Kampen i Randers starter søndag den 6. oktober kl. 16. Vi ses. KSDH!

Fanskamp (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet