U19 på sejrssporet mod AaB

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 28. oktober 2019, kl. 16:47

De tre ældste talenthold mødte lørdag AaB på Fredensvang, og her blev det til en sejr, en uafgjort og et nederlag.

Sejren sørgede U19 for, og den var ganske fortjent. Slutfacit blev 3-2, men sejren burde have været et par mål større. 

Allerede i det 4. minut sørgede Marcus Ginnerup for føringen, men der gik dog ikke mange minutter, før gæsterne fra Nordjylland svarede igen efter en dødbold.

Kampen igennem kom AGF-spillerne frem til de fleste og de største chancer, og midtvejs i anden halvleg lykkedes det Nikolaj Sauer (billedet) at finde vej til netmaskerne. Med små ti minutter igen udbyggede Jacob Trenskow føringen, og så troede alle, at den kamp var afgjort. AaB fik dog kort før tid reduceret, hvilket skabte lidt spænding i slutminutterne, men AGF-defensiven holdt stand.

- Jeg må give stor ros til spillerne, for det udtryk, de leverede, var simpelthen en fornøjelse i store dele af kampen. Resultatet er misvisende, for vi burde have vundet kampen klart. Men vi nærmest gav AaB to mål, og derfor blev det lidt for spændende tilsidst. Heldigvis hev vi sejren hjem, og nu bliver kunsten at holde fast og bevare sulten efter mere, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - AaB 3-2 (1-1)
1-0: Marcus Ginnerup (4')
1-1: Benedikt Axelsson (10')
2-1: Nikolaj Sauer (64')
3-1: Jacob Trenskow (84')
3-2: Oliver Overgaard (90')

AGF:
Asger Svendsen - Mikkel Lassen, Thomas T. Kristensen, Sune Balle, Frederik Jørgensen - Mostafa Maarouf (88: Sebastian Beraque), Mads Bager, Nikolaj Sauer (82: Majaliwa Msabaha), Marcus Ginnerup - Jacob Trenskow, Magnus Kirchheiner (78: Jonas Yderholm)

-------------------------

U17 i ærgerligt nederlag

U17-kampen mellen AGF og AaB endte med en nordjysk sejr. Det var der ellers ikke meget, der tydede på i de første 45 minutter. AGF-drengene var i teten og bragte sig også fortjent foran 1-0 ved Christian Mikkelsen efter en dødbold.

Der var også chancer til at udbygge føringen, men de blev ikke omsat til mål, og i stedet skiftede kampen stille og roligt karakter i anden halvleg. Som minutterne gik, overtog AaB mere og mere spillet og kom tættere på en udligning. Den faldt efter en times spil - og også her var det en dødbold, som førte til målet.

Det gav nordjyderne blod på tanden, og med ti minutter igen afgjorde de kampen.

- Holdene har en halvleg hver, men vi skal lukke kampen i de første 45 minutter, hvor vi er i teten. Vi spiller en god første halvleg, selvom vi har to perioder med 10 mand på grund af skader, som bryder rytmen en del. I anden halvleg bliver vi for passive, og AaB er bedst det sidste kvarter, hvor de også afgør kampen. Der er ikke så meget at gøre, end at komme op på hesten igen, selvom det er lidt tungt for tiden, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - AaB 1-2 (0-1)
1-0: Christian Mikkelsen (33')
1-1: Oliver Ross (58')
1-2: Christian Wagner (82')

AGF:
Villads Olesen - Jacob Andersen, Daniel Jakobsen, Christian Mikkelsen, Ayman Chadi - Faysal Halimi (24: Lukas Therkildsen), Asker Beck, Magnus Isager (72: Theodor Felix Hoffmeyer Beck) - Mathias Sauer, Frederik Ihler (64: Emil Vestergaard), Marius Hausted 

------------------------

U15 delte med AaB

U15 var mest på bolden mod AaB, men kom to gange bagud. I sidste ende lykkedes det dog at hive et enkelt point hjem. 

Gæsterne åbnede scoringen kort ind i anden halvleg, men efter en time lykkedes det Laust Kaastrup med hovedet at bringe balance i regnskabet. Glæden varede dog kort i AGF-lejren, for kort efter tog AaB atter føringen. 

AGF-spillerne pressede herefter på for at fremtvinge en udligning, og kort før tid gav det bonus, da Malte Stentoft udlignede efter en dødbold til slutresultatet 2-2.

- Jeg mener at vi spiller til mere end uafgjort. Vi er meget tilfredse med vores pres og vores ro og løsninger på bolden i fase 1 og fase 2. Vi mangler at skabe lidt flere chancer end skud fra distancen og efter indlæg, men alt i alt en god præstation af drengene, siger U15-træner Lasse Fisker.

Kampfakta - U15 Ligaen
AGF - AaB 2-2 (0-0)

0-1: Rasmus Jørgensen (48')
1-1: Laust Kaastrup (58')
1-2: Malthe Gyldenløve-Lyebalk (60')
2-2: Malte Stentoft (78')

AGF:
Lucas Moser - Hjalte Stokholm (58: Oliver Krejler Andersson), Ole Jessen, Malthe Stentoft, Clemens Astrup - Alexander Hansen, Lasse Madsen, Bertram Zacho - Emil Dissing (69: Andreas Nybro), Andreas Nybro (52: Laust Kaastrup), Oliver Thunbo (77: Emil Møller Dissing)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet