Udebaneafsnit i Randers tæt på udsolgt

Af: AGF / Foto: Getty Images - 5. oktober 2019, kl. 10:11

Der er tæt på udsolgt på udebaneafsnittet i Randers. Dermed får holdet endnu en gang en stor støtte på udebane - det er en kæmpestyrke for os, lyder det fra cheftræner David Nielsen. 


I morges kunne vi fortælle, at interessen for at være med holdet i lokalopgøret mod Randers FC på søndag er massiv. Således var der solgt 1.700 billetter fredag morgen til et til lejligheden udvidet afsnit, hvor der i alt bliver plads til 2.300 fans. Det tal nærmer vi os med hastige skridt for Randers FC fortæller fredag aften, at vi nu har passeret 2.000 mærket og dermed er værterne altså tæt på at kunne melde udsolgt på den århusianske ende-tribune i Randers, hvor der er få hundrede billetter tilbage.

Mangler du stadig billet, så kan de købes her. Og her kan man orientere sig med praktisk information om kampen og tribunen.

Getty Images -1144694796 (2)


Kæmpestyrke
For holdet er det en stor glæde, at kunne se frem til endnu en udekamp foran en hvid mur af AGF'ere.- Vi glæder os meget til søndag og til at se så mange fra Aarhus i Randers. Det er en fornøjelse at opleve, at uanset, hvor vi er, så er der mange fra Aarhus - det er en kæmpe styrke for os. Vores fans er altid med os - uanset, hvor vi tager hen, siger cheftræner David Nielsen. Kampen i Randers starter søndag kl. 16. Og hvis man er hurtig kan man altså stadig nå at få billet til udebaneafsnittet. Men man skal nok være hurtigere end Mustapha Bundu på en kant...

Se også Turen går til Randers for yderlig praktisk information. 


Fans -fans

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet