Vi bli'r mange på søndag: Få praktisk info her

Af: BJ - 16. oktober 2019, kl. 11:31

Når vi på søndag møder Silkeborg IF i Ceres Park, forventer vi, at vi bliver på den gode side af 15.000 tilskuere. Har du billet til kampen, er der en række praktiske forhold, du skal være opmærksomme på.

Lige netop til denne kamp, hvor Stibo og Århus Stiftstidende som bekendt inviterer byen gratis til fodbold, vil der være en række nye muligheder - blandt andet:

 • Parkering på Væddeløbsbanen - 100 meter fra C-tribunen
 • Indgang D5-D6 åben for AGF-fans og neutrale tilskuere
 • Fri passage mellem B3-B6, C Nedre og D1-D6, hvor der er unummererede pladser. Du kan sætte dig, hvor du vil i disse områder.

Læs nærmere om disse tiltag og andre praktiske oplysninger herunder:

BRUG DINE BILLETTER
Mange har benyttet sig af tilbuddet om gratis billetter, og vi håber naturligvis, at du også gør brug af de billetter, du har hentet. Har du nogle i overskud, så giv dem til familie, venner eller bekendte. En ubrugt billet er lig en tom plads.

LAD BILEN STÅ
Vi bliver mange mennesker på søndag i og omkring Ceres Park, og der bliver rift om p-pladserne i området - også fordi Tivoli Friheden holder åbent i samme tidsrum. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi derfor, at du tager cyklen, går eller benytter de offentlige transportmidler til Ceres Park.

KOM I GOD TID
Vi opfordrer dig til at komme i god tid. Allerede kl. 12.45 åbner vi portene til Ceres Park, så du i god tid har mulighed for at finde din plads(er).

FYLD ALLE PLADSER OP
Vi bliver rigtig mange tilskuere i Ceres Park, og da langt de fleste pladser er unummererede, henstiller vi til, at man fylder alle pladser op, så vi undgår tomme sæder. Vores stewards vil være behjælpelige med at sikre, at alle pladser besættes, og vi opfordrer til, at deres anvisninger følges.

HVOR GÆLDER DIN BILLET TIL?
AGF-fans og neutrale tilskuere kommer til at sidde i disse fire afsnit:

 1. B3-B6, C Nedre, D1-D6 - unummererede pladser
 2. C3-C8 Øvre - nummererede pladser
 3. C1-C2 + C9-C10 Øvre - unummererede pladser
 4. B1-B2 (Stemningsafsnittet) - unummererede pladser

Har du billet til B3-B6, C Nedre, D1-D6 kan du frit sætte dig, hvor du vil i disse områder. Og til denne kamp gælder det altså også D5-D6 (det normale udebaneafsnit), da Silkeborg velvilligt har sagt ja til at flytte udebaneafsnittet til A1-A2.

ER DU SÆSONKORTHOLDER?
Hvis du har sæsonkort, giver det naturligvis adgang til kampen som på normal vis.

På C nedre har vi reserveret et område til alle sæsonkortholdere, der har pladser i dette afsnit (sølv- og familie-sæsonkort). Vær dog opmærksom på, at en halv time før kampstart - dvs. 13.30 - vil denne reservation blive ophævet. 

HVILKEN INDGANG SKAL DU BRUGE?
Som AGF-fan og neutral tilskuer kan du komme ind i Ceres Park via fire indgange - og fra alle indgange er der fri passage til de øvrige afsnit (på nær til B1-B2).

 1. Indgang til B-tribunen (B1-B2 og B3-B6)
 2. Indgangen bag B- og C-tribunen 
 3. Indgang fra væddeløbsbanen (hvis du parkerer på væddeløbsbanen) 
 4. Indgang D5-D6

Uanset hvilken indgang du vælger, kan du altså få adgang til alle tribuneafsnit - med mindre du har billet til stemningsafsnittet (B1-B2), for så skal du vælge indgangen til B-tribunen.

Hvis du eksempelvis parkerer på Kongevejen, kan du således med fordel benytte indgang D5-D6 og herfra få adgang til det tribuneafsnit, du ønsker at sidde på.

Oversigt _AGF-SIF

 

PARKERING PÅ VÆDDELØBSBANEN - 100 METER FRA C-TRIBUNEN
Til kampen mod Silkeborg har du mod betaling (30 kr.) mulighed for at parkere på Jydsk Væddeløbsbane - under 100 meter fra C-tribunen, og der vil også være billetindgang her. I samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane tilbyder vi parkering på selve væddeløbsbanen fra kl. 12.00.

Belært af erfaringerne fra stadionkoncerten tidligere på året, vil der være trafikregulering ved udkørsel fra væddeløbsbanen (kun muligt at dreje til højre), og der vil være trafikofficials inde på selve væddeløbsbanen, der sikrer en hurtig afvikling af udkørslen efter kampen.

Allerede nu kan du købe P-billet til dette område - klik her >> 

Køb billetten og få den scannet ved indkørsel til P-pladserne på Væddeløbsbanen.

Øvrige parkeringsmuligheder:

Udover væddeløbsbanen (P4) er der følgende parkeringsmuligheder i området

P2: Indkørsel fra Jyllands Allé. På grund af at Tivoli Friheden også holder åbent, vil hovedparten af disse pladser sandsynligvis være optagede to timer før kick off.
P3: Skråparkering på Kongevejen. Herfra er der 5-10 min. gang til Ceres Park. Til denne kamp kan du parkere i begge sider, og her vil det med stor sandsynlighed være muligt at finde en plads en time før kampstart. Hvis du parkerer her, kan du med fordel benytte indgang D5-D6.

Parkering (2)

RYGEREGLER, MAD & DRIKKE MV.
Udover ovenstående praktiske informationer har vi samlet nyttig viden omkring blandt andet rygeregler, mad og drikke på en infoside. Gå til denne side her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet