18 fans udvalgt til trøjen i dag

Af: AGF - 29. september 2019, kl. 11:43

18 navne på fans er på spillertrøjen i dag. Læs mere om hvad der nu skal ske her.

I dag er en særlig dag. Ikke bare fejrer vi vores 139 års fødselsdag. Sammen med hummel og Ceres holder vi også for første gang Fansenes Dag. Her har vi gennem sensommeren efterlyst nomineringer af fans og helt overvældende kom der mere end 1.300 navne i forslag til fans, der i dag får deres navn på kamptrøjen. 

Det er lige blevet afsløret, hvilke 18 navne, der kommer på spillernes trøje. Og her finder vi en mangfoldig flok bestående af livslange fans, der har fulgt os i en menneskealder til entusiastiske børn.

Der er også fundet plads til to afdøde fans i skikkelse af Johnny Rasmussen og Marc "Andemanden" Aaen, som vi mistede i årets løb. Deres venner og familie har nomineret de to afdøde fans. 

Af de resterende vindere vil vi gerne se i pausen, hvor I skal søge ned mod banden på den tribunen i sidder på. Så vil I blive ført over på A-tribunen, så I kan være klar efter kampen, når spillerne kommer forbi for at overrække trøjen til jer. I må gerne tage en ledsager med. 

Jan "Sømand" Jensen. Mangeårig tidligere formand for AGF Fanclub Aarhus, der er blevet nomineret af mange for sit store frivillige arbejde for AGF og for fanmiljøet. 

John Gaden. John er kommet på Ceres Park siden 50'erne og trods sine 83 år kommer han stadig. Nu med børn og børnebørn, der også er AGF'ere. 

Henning Henriksen. Cyklede som barn i 50'erne fra Hørslev til Ceres Park til alle AGF's kampe. Tidligere frivillig og hvid gennem 60 år. 

Lasse Reeder. Fyns største AGF'er. Berømt for sin sportsbutik i Assens, der prydes af AGF-tøj og hvor Lasse holder den hviie fane højt i OB-land. 

Chris Veibel Sørensen. Nomineret af både venner og familie for sin trofasthed - ikke kun overfor AGF, men også overfor sin familie og venner.

Else Andersen. 81 år og stadig en af de mest trofaste og passionerede fans. Trods et reduceret syn følger hun fortsat AGF tæt og elsker at komme i Ceres Park. 

Jørgen Mortensen. Indstillet af sin hustru for sin store entusiasme for AGF. Som trøjesamler med indtil nu 122 AGF' trøjer kommer Jørgen sikkert til at sætte pris på sin helt egen trøje. 

Bedste. Linda Buch. Eller bare Bedste er 95 år og fan af AGF gennem hele livet. Tager stadig på Ceres Park med sit barnebarn, når helbredet er til det. 

Bjarne Pedersen. Bor i Frederikshavn. Alligevel altid på Ceres Park og diverse udebaner landet over. Blev syg og opereret op til Aarhus Walk 2019, men satte sig som et mål, at genoptræningen skulle gøre ham klar til walken. Det nåede han. 

Niels Rasmussen. Kendt for sin pølsevogn ved Salling i Midtbyen, hvor der altid er rum til en fodboldsnak. Men om søndagen er Niels på Ceres Park.

Tina Lindhardt Seliger. Nomineret af sin datter. Holdt sig en gang vågen i halvandet døgn og fløj 4.500 km. for at nå hjem til en kamp. For hun er altid på Ceres Park. 

Oliver Borring. Nomineret af sin far, der ønsker at hylde sin dreng, der har nogen bump på livets landevej. Men AGF er altid en kilde til stor glæde. 

Mads. M. Jacobsen. Capo hos de stemningsskabende på B1-B2 og dermed en af de mange aktive fans, der skaber stemningen på Ceres Park og ude i Danmark. 

Josephine Gretlund. Nomineret for at være en fremragende koordinator for AGF's fans i København. Kvinden bag mange gode arrangementer for de sjællandske fans. 

Fabian Langvad Johansen. Kun syv år. Men måske allerede den største AGF-fan i byen. Trods, at han bor i Horsens går han kun i AGF-tøj og holder altid den hviie fane højt. 

Mia Bang. Stor AGF-fan. Stort hjerte. Nomineret af sin far, der ønsker at give Mia en opmuntring. Den er vi med på.

Alle dem, der har nomineret disse fans bedes holde øje med deres mail og tlf for en besked. 

Vi vil gerne se disse 18 navnen på A-tribunen i 2. halvleg. Så når vi når til pausen af kampen, så søg ned til banden, hvor I nu befinder jer og I vil blive afhentet. I må gerne tage en ledsager. Efter kampen får I så overrakt trøjen med jeres eget navn af den spiller, der har båret den. 

AGF, Ceres og hummel sender en stor tak til alle, der har nomineret en fan.  

God kamp! 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet