Aarhusiansk arkitektfirma er ny bronzepartner

Af: BJ - 3. september 2019, kl. 8:36

GPP arkitekter, et af byens fremtrædende arkitektfirmaer, træder ind i AGF’s sponsornetværk.

GPP Arkitekter er en ambitiøs, mellemstor Aarhus-baseret tegnestue, der blev etableret i 2001. Udvikling af stærke, koncepter baseret på en detaljeret analyse af lokalitet, funktion og økonomiske rammer er det bærende element i tegnestuens arbejde.

Gennem en lang række konkurrencer i ind- og udland har den alsidige tegnestue markeret sig med byggerier indenfor segmenterne læring, kultur, erhverv, sundhed og bolig.

 - Vi er overbeviste om at aktive relationer, hvor viden deles og nyttiggøres, på den lange bane vil medvirke til at styrke vores forretning. Og da vi blev introduceret til AGF's sponsornetværk, kunne vi se store muligheder for at få udbredt kendskabet til GPP Arkitekter og derigennem styrke relationen til mulige samarbejdspartnere eller kunder. Derudover er vi mange fodboldinteresserede på tegnestuen som selvfølgelig bakker op omkring byens fodboldhold. Vi ser frem til at få gode oplevelser til AGF's kampe og møde engagerede folk fra andre brancher, siger direktør Søren Madsen.

Læs mere om GPP Arkitekter på www.gpp.dk.

 

 

 

*Billedet: SE-bygning, Edison Park 1, Esbjerg, tegnet af GPP Arkitekter, præmieret af Esbjerg Kommunes Byfond for nyskabende domicilejendom.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet