AGF og MOT inviterer til Skolernes Dag

6. september 2019, kl. 9:16

Sammen med MOT inviterer AGF alle Aarhus' skoler til MOT-festival og fodbold søndag den 15. september.

Næste søndag møder AGF AaB i den jyske klassiker hjemme i Ceres Park. I den forbindelse inviterer AGF og ungdomsorganisationen MOT alle byens skoleelever til Skolernes Dag i Ceres Park i forbindelse med 3F Superligakampen.

AGF har i de seneste år samarbejdet med MOT Danmark, der er en global NGO, som arbejder for at skabe robuste unge gennem forebyggende og kulturskabende programmer og projekter til folkeskoler, 10. klasser og gymnasier.

På søndag finder den første MOT-festival så sted inden kampen mod AaB.

Her vil der blandt andet være koncert med Feras, Moody og Martin Buster i AL Bank Fanzonen, der bliver omdannet til en stor skolefest inden AGF og AaB tørner sammen inde på Ceres Park. 

- Vi glæder os til at byde alle skoleeleverne velkommen i Ceres Park og forhåbentlig give dem en god oplevelse, som de kan være fælles om. Både fodbold og musik er noget, der binder os sammen og styrker fællesskaber - og det er også formålet med Skolernes Dag, siger Mark Vogel, der er daglig leder af MOT Danmark.

Stort musikprogram
Også i AGF ser man frem til at få besøg af byens skoleelever i forbindelse med den jyske klassiker.

- Skolernes Dag er et nyt tiltag, som vi er glade for at kunne afholde sammen med vores gode samarbejdspartner fra MOT Danmark. Vi vil gerne være med til at styrke sammenholdet i skolerne, og derfor håber vi også, at rigtig mange skoleklasser vil benytte sig af vores invitation og tage i Ceres Park næste søndag, siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

20190901_098__A1_5953

Livemusikken til MOT-festivalen står tre unge musikere for inden kampen i fanområdet. Det er:

- Feras, tidl. frontfigur i L.I.G.A
- MOODY, der vandt DR's Karrierekanon i 2017
- Martin Buster, talentfuld singer/songwriter

Derudover vil der i AL Bank Fanzonen også være mulighed for at møde ikke kampaktuelle AGF-spillere, samt MOT-ambassadørerne Chris Christoffersen, der er tidligere topspiller fra Bakken Bears, samt Jon Hedlund - kendt fra DR's Den store Bagedyst.

Skolernes Dag finder sted søndag d. 15. september fra kl. 10.00 i Ceres Park. 3F Superliga-kampen har kick off kl. 12.00. Alle folke-, fri- og privatskoler i Aarhus Kommune har modtaget en invitation med nærmere info om tilmelding. Mangler din klasse at høre om arrangementet, så tag fat i din klasselærer. Vi ringer til fodbold-frikvarter søndag den 15.9 kl. 10.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet