AGF-talenter klar til Juventus i Madrid

Af: BJ - 13. september 2019, kl. 16:02

AGF's U14 er kommet godt fra land til et internationalt stævne i Madrid og har kvalificeret sig til A-slutspillet. Fredag aften venter Juventus.

For tredje år i streg deltager AGF's U14-hold i invitationsstævnet Madrid Football Cup. Fredag formiddag  åbnede holdet turneringen med en 2-1-sejr over svenske Saltsjö-Boo, og i den anden puljekamp blev det til hele 8-0 over Excellence Soccer Academy fra Canada.

Fredag aften er Juventus FC modstanderen i den sidste puljekamp, men uanset udfaldet har U14 dog allerede kvalificeret sig til A-slutspillet i turneringen, der også  har deltagelse af velrennomerede klubber som Atletico Madrid, FC Barcelona, Chelsea, Bayern München og PSG.

Cheftræner Jonas Rothausen har store forventninger til udbyttet af stævnet.

- Som altid tager vi afsted til udlandsstævner for at matche drengene bedst muligt teknisk, taktisk og mentalt. Vi ved, at alle kampene, vi kommer til at spille, er imod rigtig dygtige hold og spillere. Vi har set frem til det her stævne rigtig længe, og vi glæder os meget til at se, hvordan drengene reagerer i andre omgivelser end normalt. Alle rammerne omkring stævnet er i topklasse, så det er optimale forhold til at udvikle og præstere, siger Jonas Rothausen.

Med på turen er 20 drenge samt trænerteam bestående af Jonas Rothausen og Kristian Olesen, holdleder Morten Overgaard og U+ Træner Sancheev Manoharan.