Daniel Thøgersen tager til Næstved

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 2. september 2019, kl. 20:16

Back udlejes til Næstved Boldklub

AGF's unge talentfulde back Daniel Thøgersen sendes på græs i NordicBet Ligaen, hvor han i efteråret skal spille for Næstved Boldklub.

- På det stadie han befinder sig på nu er det en god mulighed for Daniel, at komme til en stærk klub i NordicBet Ligaen. Næstved har været ivrig for at få Daniel og de ser ham som en god tilføjelse til deres trup. Daniel får mulighed for at spille mere nu - og det i en konkurrencedygtig og hård liga. Jeg tror det bliver rigtigt godt for Thøger og hans udvikling at prøve sig af med regelmæssig seniorfodbold, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

- Det er en god mulighed for mig til at komme til at spille mere regelmæssigt på seniorniveau og få en luftforandring i min udvikling som fodboldspiller. NordicBet Ligaen er en stærk liga man ikke må undervurdere, så det kan være et rigtig godt skridt i min karriere og i min udvikling, at jeg nu kommer tættere på spilletid på et godt niveau og i en god klub. Så jeg ser meget frem til det, lyder det fra Daniel Thøgersen.

Daniel Thøgersen, der er 19 år, har spillet seks kampe for AGF's førstehold. Han kom til AGF allerede som 12-årig fra samarbejdsklubben Brabrand og blev i 2017 rykket op i førsteholdstruppen.

Lejeaftalen med Næstved gælder frem til jul.

Daniel Thøgersen 290619-01