Drama baner vej for kvartfinale mod FC Barcelona

Af: BJ - 14. september 2019, kl. 11:35

U14 har spillet sig frem til kvartfinalen i invitationsstævnet Madrid Football Cup, hvor FC Barcelona venter.

Kvartfinalepladsen blev sikret efter et sandt drama mod japanske Kawasaki Frontale, der havde vundet deres indledende pulje foran PSG. De velspillende japanere tog føringen, men AGF-drengene viste fin moral og udlignede. Flere scoringer faldt ikke i den ordinære spilletid, og kampen skulle derfor afgøres i en straffesparkskonkurrence. Her viste U14 de bedste nerver og trak sig sejrrigt ud af duellen fra 11-meters pletten.

Senere i eftermiddag gælder det så FC Barcelona i kvartfinalen. Katalanerne banede sig vej til kvartfinalen med en 4-0-sejr over et irsk hold.

U14 kvalificerede sig til A-slutspillet i kraft af en andenplads i den indledende pulje. I den sidste puljekamp - der kun havde kosmetisk betydning - tabte holdet 2-0 til Juventus.

Foruden FC Barcelona, Juventus og AGF tæller A-slutspillet også hold som Porto, Chelsea, Atletico Madrid, PSG og FC Bayern Munchen.