Enorm opbakning til Fansenes Dag

Af: FS - 11. september 2019, kl. 10:21

Næsten 1.400 nomineringer til særlig fan-trøje.

Når vi møder FC Nordsjælland hjemme i Ceres Park den 29. september hylder AGF, hummel og Ceres i fællesskab AGF's fantastiske tilhængere med en særlig hyldest-trøje. 

For i kampen vil AGF's spillere ikke bære Ceres på maven eller hummel midt på brystet til kampen som vanligt. I stedet vil den plads blive prydet af et navn på en fan.

Så hvor der nu står Ceres vil der til den kamp for eksempel stå "John" eller "Marianne". Og lidt længere oppe på trøjen vil tilhængerens fulde navn stå, hvor der normalt står hummel. 

Stor interesse 
For at finde de udvalgte fans har man i de senere uger kunne nominere en fan. Og interessen for at deltage har været helt enorm. Næsten 1.400 nomineringer er der kommet ind med navne på fans, som medfans, familiemedlemmer, venner, kærester, kollegaer og andre har nomineret. 

Fristen for nomineringer er udløbet. 

- Vi er overvældet over den store interesse for projektet. Det er fantastisk at opleve, hvor mange mennesker der sætter pris på en med-fan eller ønsker at give en af sine kære denne oplevelse. Så vi siger tusind tak for de mange nomineringer - nu skal vi i gang med at læse dem alle igennem, og så glæder vi os nu bare ekstra meget til kampen den 29. september, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

Alle AGF-spillere i kamptruppen vil bære navnet på en fan på maven og dermed vil 18 AGF-fans blive hyldet til kampen. Og efter kampen vil de pågældende fans få overrakt deres helt egen kampbåret trøje af den spiller, der har spillet med deres navn på maven. 

For at finde de 18 nomineringer går der nu et større læsearbejde i gang i AGF, hvor spillere, administration og stab alle bidrager med at finde en bruttotrup af fans.

De endelige 18 fans udvælges så af en gruppe bestående af repræsentanter fra hummel og Ceres, fra AGF's administration, AGF's anfører, AGF's SLO, samt formanden for AGF Fanclub Aarhus. 

De udvalgte får direkte besked i ugen op til kampen og vil blive inviteret til kampen den 29. september, hvor de forkæles med en særlig kampoplevelse - også altså også med oplevelsen af deres helt egen trøje. 

De særlige fan-trøjer er en del af Fansenes Dag, hvor AGF, hummel og Ceres hylder AGF's tilhængere med forskellige aktiviteter i perioden op til kampen og på selve kampdagen. 

IMG_3179

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet