Fans hyldes på søndag

Af: FS - 26. september 2019, kl. 15:38

Når vi på søndag møder FC Nordsjælland hjemme i Ceres Park den 29. september hylder AGF, hummel og Ceres i fællesskab AGF's tilhængere med en særlig hyldest-trøje.

For til kampen vil AGF's spillere ikke bære Ceres på maven eller hummel midt på brystet til kampen som vanligt. I stedet vil den plads blive prydet af et navn på en fan. 

For at finde de udvalgte fans har alle indtil for nylig kunne nominere en fan. Og interessen for at deltage har været enorm. Således er der kommet næsten 1.400 nomineringer.

- Vi er helt overvældet over den store interesse for projektet. Det er fantastisk at opleve, hvor mange mennesker, der sætter pris på en med-fan eller har ønsket at give en af sine kære denne oplevelse. Så nu glæder vi os bare ekstra meget til kampen på søndag, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

Alle AGF-spillere i kamptruppen vil bære navnet på en fan på maven og dermed vil 18 AGF-fans blive hyldet til kampen. Og efter kampen vil de pågældende fans få overrakt deres helt egen kampbåret trøje af den spiller, der har spillet med deres navn på maven. 

De 18 fans er - efter de mange nomineringer er kommet ind - udvalgt af en særlig nedsat gruppe med repræsentanter fra hummel, Ceres, AGF, fanmiljøet og AGF's anfører.

Det bliver først til selve kampen afsløret, hvilke navne, der er kommet på spillernes trøje. Alle der har nomineret en fan er derfor blevet kontaktet af AGF med en opfordring til at komme til kampen, hvor navnene vil blive afsløret i kampprogrammet, på AGF.dk og lige inden kampen. 

De særlige fan-trøjer er en del af Fansenes Dag, hvor AGF, hummel og Ceres hylder AGF's tilhængere med forskellige aktiviteter i perioden op til kampen og på selve kampdagen.

Køb din billet til AGF vs. FCN her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet