Fem gode grunde til at komme på søndag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 23. september 2019, kl. 13:20

Søndag er der topkamp i Ceres Park, når FC Nordsjælland kommer forbi til en kamp om tredjepladsen i 3F Superligaen. Vi håber, at vi igen bliver over 10.000 på lægterne til en stor kamp, hvor vi skal fejre AGF’s 139 års fødselsdag inden kampen. 

Her får du fem gode grunde til at komme i Ceres Park på søndagSjette sejr på stribe? 

Efter sejren i Odense i fredags har holdet nu vundet fem kampe i træk. Skal vi tage den sjette sejr på stribe på søndag kræver det stor opbakning fra lægterne.

Så kom i Ceres Park og bak holdet op i kampen, der også handler om tredjepladsen, hvor vi ligger nu, men hvor FC Nordsjælland er lige i hælene. Så kom ud og støt holdet frem mod endnu en sejr i en topkamp på søndag.

SAMMENHOLDFødselsdagsfest 

På søndag fejrer vi AGF's 139 års fødselsdag. Selve dagen er godt nok allerede på torsdag den 26. september, men vi fejrer det altså på søndag med en stor fødselsdagsoptakt i AL Bank Fanzonen.

Her byder vi på fødselsdagskage til de første 5.000 gæster og is til ungerne inden kampstart. Så kom til kampen i god tid og vær med til at fejre vores fødselsdag. AGF Fejrer Fødselsdag 230918-31 (2)

Udvidet AL Bank Fanzone

I forbindelse med fødselsdagen har vi udvidet AL Bank Fanzonen med endnu flere aktiviteter end vi plejer. Spark for eksempel på mål med Arbejdernes Landsbank, lad børnene boltre sig i flere hoppeborge og mal ansigtet klar til kamp med Aros. I AL Bank Fanzonen vil der også være livemusik og danseshows inden kampen. Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 10, så kom til kampen i god tid. 

20190901_041__A1_5679 (4)

Over 10.000 igen? 

Mange taler stadig om stemningen ved den seneste hjemmekamp, hvor vi vandt 3-0 over AaB og Ceres Park gyngede igennem på en smuk efterårsdag.

Den jyske klassiker var anden gang i træk, at vi var over 10.000 til fodbold i skoven. På søndag skal tredje gang være lykkens gang og vi skal igen over de 10.000, så vi kan blæse holdet frem mod en ny sejr

. 

Tribune _500x 333 (2)

Billigste familiebilletter

I AGF kommer børn under 15 år gratis til fodbold. Det betyder, at en familie med to børn og to voksne kan komme til fodbold i Ceres Park for kun 200 kr. i alt. Det er billigst af alle 3F Superliga-stadions i Danmark.

Og med udsigten til en gratis kamp i den næste kamp, når Stibo og Århus Stiftstidende inviterer til gratis fodbold i Ceres Park, så er der forhåbentlig til endnu en kamp i budgettet på søndag - og is og kagen giver vi jo.Find billetter til AGF vs. FCN her >>>

Fødselsdag -instagram (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet