Første sejr til U19 - U17 og U15 i pointdeling

Af: BJ - 2. september 2019, kl. 10:47

Lørdag duellerede AGF's ældste ungdomselitehold mod Lyngby, og her trak U19 sig sejrrigt fra banen, mens U17 og U15 begge spillede 2-2 mod nordsjællænderne.

U19 hev en 2-1-sejr hjem efter en lige og intens kamp, der fandt sin afgørelse et kvarter før tid.

Magnus Kirchheiner åbnede scoringen kort før pausefløjtet, da han blev spillet helt fri foran mål og sikkert udplacerede Lyngbys keeper. 1-0-føringen holdt halvlegen ud, men anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før det lykkedes Lyngby at bringe balance i regnskabet. 

Begge hold havde herefter muligheder til at bringe sig i front, men kun en enkelt scoring blev det til, og den satte Albert Grønbæk Erlykke ind med et kvarter igen. Indskiftede Mostafa Maarouf brød igennem i venstre side og afsluttede - et forsøg, som Lyngbys keeper halvklarede, men returen røg ud til Erlykke, der resolut sendte bolden i mål.

I slutpassen pressede gæsterne på og kom også frem til et par halve chancer. Det gav også plads i den anden ende af banen, hvor AGF-spillerne definitivt kunne have lukket kampen, men det blev ved 2-1, og den første sejr til U19 i denne sæson var i hus.

- Det er egentlig en meget lige kamp, hvor det handlede om at få scoret i de gode perioder. Jeg synes, vi er bedst i første halvleg, og vi skal have lidt mere ud af det end den ene scoring, vi laver. Men det er sjovt, at vi får tre point i dag, for jeg synes ikke, at vores præstation er ligeså god, som den vi leverede mod FCK for en uge siden. Lyngby er rigtig gode på omstillinger, og så snart vi laver en fejl, bliver de opsnappet. Vi laver for mange naive fejl, som bringer dem ind i kampen, for det er faktisk unødvendigt. Men stor ros til drengene, at de kommer tilbage efter udligningen, for jeg synes, at Lyngby er bedst på det tidspunkt. Men vi holder hovedet koldt og får tre point, hvilket var vigtigt for selvforståelsen, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - Lyngby 2-1 (1-0)

1-0: Magnus Kirchheiner (40')
1-1: Julius Hamburger-Toft (50')
2-1: Albert Grønbæk Erlykke (76')

AGF:
Daniel Gadegaard - Oliver Lund, Mikkel Møller Lassen, Sune Balle (64: Jacob Reus), Frederik Jørgensen - Jacob Trenskow, Mads Bager, Albert Grønbæk Erlykke - Nikolaj Sauer, Anders Fæster (78: Jonas Yderholm), Magnus Kirchheiner (68: Mostafa Maarouf)

--------------------------------

U17 kunne ikke holde hurtig 2-0-føring

U17 startede som lyn og torden mod Lyngby, og efter et kvarter viste måltavlen 2-0. To stort set identiske scoringer sat ind af henholdvis Emil Vestergaard og Mathias Sauer, der begge modtog bolden i feltet og med en kontrolleret afslutning langs jorden udplacered Lyngbys keeper.

Efter den hurtige føring kom gæsterne bedre med, og AGF-drengene formåede ikke at holde det samme tryk som i den indledende fase. Det var dog først efter en times spil, at det lykkedes at passere en velspillende Villads Olesen i AGF-målet. Lyngbys keeper satte et målspark hurtigt igang - hvor bolden dog ikke lå stille. Hans lange udspark overrumplede AGF-defensiven og førte en reducering med sig. Kort efter udlignede Lyngbys også, og kampen var på få minutter blevet vendt på hovedet. Det lykkedes dog at holde fast i det ene point, og 2-2 var set over hele kampen ganske fair.

- Vi er gode, når vi holder os til vores plan - og vi er ikke så godt kørende, når det modsatte er tilfældet. Første halvleg er godkendt - især de første tyve minutter skiller vi jo dem ad og skal også score en mere. Starten af anden halvleg bliver lidt rodet, og så får de et mål, som er utilgiveligt forsvarsspil, og hvor der også skulle være dømt omspark. Efter det begynder vi at spille individuelt i stedet for kollektivt og vælger for ofte den sværeste løsning. De udligner til 2-2, og herefter bliver det en hektisk kamp. Begge hold har chancer til at score. Resultatsiden er fin på baggrund af anden halvleg, men vi skal jo gøre det færdigt i første halvleg, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF -Lyngby 2-2 (2-0)
1-0: Emil Vestergaard (9')
2-0: Mathias Sauer (13')
2-1: Casper Kaarsbo Winther (58') 
2-2: Oliver Andersen (65')

AGF:
Villads Olesen - Lukas Therkildsen, Christian Mikkelsen, Aymann Abdallah, Marius Hausted - Daniel Jacobsen (60: Magnus Isager), Faysal Halimi, Asker Beck - Mathias Sauer (68: Jacob Andersen), Frederik Ihler, Emil Vestergaard (68: Oscar Artero)

-----------------------------------
U15 kæmpede sig til det ene point

U15 var to gange bagud mod et godt Lyngby-hold, men viste god moral og kom begge gange tilbage. Udligningen til 1-1 stod Theodor Felix Hoffmeyer Beck for, da han sendte bolden i mål med et flot chip, og 2-2-målet var signeret Laust Kaastrup.

- Vi møder et rigtig fint Lyngbyhold, der er mest på bolden. Men drengene holder sig til vores koncept, arbejder stenhårdt med og uden bold, og de bliver belønnet med det ene point, siger U15-cheftræner Lasse Fisker.

Kampen bød desværre på en grim skade til Christian Tatt. Herfra skal der lyde god bedring til Christian.

Kampfakta - U15 Ligaen
AGF - Lyngby 2-2 (1-1)
0-1: Emil Thor Nielsen (6')
1-1: Theodor Felix Hoffmeyer Beck (21')
1-2: Mads Beyer Pasternak (57')
2-2: Laust Kaastrup Kjær (70')

AGF:
Jonathan Hutters - Christian Tatt, Nikolaj Ellegaard, Malthe Stentoft, Clemens Astrup (62: Oliver Krejler Andersson) - Alexander Hansen (45: Emil Møller Dissing), Betram Zacho, Lasse Madsen - Theodor Felix Hoffmeyer Beck, Laust Kaastrup (54:Hjalte Stokholm), Andreas Nybro

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet