Fynsk fejde fredag

Af: MT/SHC - 19. september 2019, kl. 7:07

Traditionsrig kamp venter i næste runde i 3F Superligaen.

I morgen venter OB på Nature Energy Park i Odense. Det er en stor og traditionsrig kamp i dansk fodbold mellem landets provinshovedstæder

Opgøret på fredag er runde 10 i 3F Superligaen og det bliver den 76. kamp holdene imellem i 3F Superligaen.

Historisk har OB lige nu overhånden med 32 sejre imod vores 23. Men i den senere tid kan vi glæde os over en flot stime i Odense med tre ubesejrede besøg med to sejre og en uafgjort.

Senest med et 2-2 resultat tilbage i oktober sidste år, hvor Jakob Ankersen og Tobias Sana var målscorerne inden den nuværende AGF'er Nicklas Helenius udlignede til sidst i kampen på straffe.  

Getty Images -1046592946

Det er en stærk hjemmebane, vi skal spille på i morgen. OB har i denne sæson således kun tabt én hjemmebanekamp og det var i sæsonåbneren mod FCK. Siden da er det blevet til et uafgjort resultat mod Sønderjysk og sejre over både Lyngby og Randers hjemme på Fyn.

Men vi kommer som bekendt med fem clean sheets i træk og med fire sejre i træk i 3F Superligaen. Så det ligner en kamp mellem to ganske formstærke mandskaber, hvor vi blandt andre skal holde øje med OB's Bashkim Kadrii, der har været involveret i fem af OB's sidste seks mål i 3F Superligaen med tre scoringer og to assists.

Men vi har to andre B'er: Mustapha Bundu og Niklas Backman. Bundu har været stærk i vores offensiv på det seneste, da han har været med i otte ud af vores seneste 12 mål - med fire mål og fire assists. I den anden ende blev Backman i sidste runde rekordindehaver for at have spillet flest minutter i træk i 3F Superligaen uden at lukke mål ind. Han er nu på hele 720 minutter, hvilket svarer til de sidste otte kampe i træk.

Så med en fantastisk opbakning i ryggen i morgen aften og selvtillid i bagagen, så går holdet ind til kampen i Odense med et godt rygstød frem mod den fynske udfordring på fredag.

Tager du med til Odense i morgen, så find billetter her >>>
Køber du din billet inden i aften kl. 18.59 sparer du 40 kr. 

Se 3F Superligaens optakt her >>>

Getty Images -1046593322

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet