Kaptajnen tilfreds med sit hold efter endnu en sejr

Af: SM / Foto: Ole Nielsen og Gaston Szerman - 29. september 2019, kl. 16:26

Niklas Backman og resten af dagens mandskab fik lagt ekstra tryk på i 2. halvleg i dagens sejr over FC Nordsjælland og det gav pote.

Han og resten af bagkæden kom på arbejde i dag i Ceres Park mod et godt spillende FC Nordsjælland hold. Men det var Niklas Backman og Co., der kunne trække sig sejrrigt ud af dysten om tredjepladsen. 

- Jeg syntes, vi kommer godt ud de første 10 minutter, og vi får også scoret et mål. Så bliver vi lidt passive efter det, og vi står alt for dybt. Men de er også gode på bolden - det må vi give dem. De har nogle rigtig dygtige spillere. Så vi skal huske, at det også var en god modstander. Så syntes jeg vi kommer fint ud til 2. halvleg, og vi kommer højere op i vores pres, lød det fra anføreren efter kampen, hvor holdet i pausen fik korrigeret nogen ting, der gav pote i 2. halvleg. 

- Vi aftaler i pausen, at vi skal skubbe mere op. Og presse dem højt. Og det gør vi rigtig fint. Vores midtbane gør det nemt for os nede bag i. De kommer højere op og stresser dem tidligt. Så de bliver nødt til at slå nogle svære bolde. Og så er det nemt for os at forsvare os, lød det fra en tilfreds anfører efter dagens sejr, der betyder, at vi sætter os på tredjepladsen indtil næste runde i 3F Superligaen. 

Skærmbillede 2019-09-29 Kl . 16.09.56

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet