Kom gratis til fodbold

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 19. september 2019, kl. 14:02

Der bliver gratis adgang til lokalopgøret mod Silkeborg IF den 20. oktober.

Når der er lokalopgør i 3F Superligaen søndag den 20. oktober kl. 14, hvor Silkeborg IF kommer til Aarhus og Ceres Park, så bliver der gratis adgang til kampen.

Det er Stibo og Århus Stiftstidende, der nu inviterer hele Aarhus gratis til fodboldkamp.  De to virksomheder har nemlig købt kampen sammen som et led i deres fejring af begge virksomheders 225 års jubilæum. 

Stibo koncernen - der i dag er ejer af flere softwarevirksomheder og af Skandinaviens største trykkeri - og Århus Stiftstidende var oprindeligt under et fælles ejerskab, Men for 100 år siden blev de to adskilt, men kontakten mellem virksomhederne er blevet holdt ved lige. Og nu er de to virksomheder blevet enige om, at fejre sit jubilæum sammen - med et forhåbentligt fyldt Ceres Park søndag den 20. oktober.

- Vi har gennem hele året markeret vores jubilæum på Århus Stiftstidende og i Stibo koncernen. Nu er det så tid til at invitere hele byen til fodboldfest i Ceres Park, hvor det - takket være samarbejdet mellem virksomhederne og AGF - er blevet muligt at invitere til gratis fodbold, siger Jørgen Lundorff fra Århus Stifstidende. 

- Vi ser frem til at tage del i markeringen af jubilæet og glæder os over, at det - takket være Stibo koncernen og Århus Stiftstidendes store opbakning - er blevet muligt at invitere hele byen til fodbold. Nu håber vi, at Aarhus vil kvittere og komme i Ceres Park til en stor fodboldfest den 20. oktober, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen. 

Aarhus Stadion 190818-01 (2)

Tag familien med til fodboldfest 
Kampen mod Silkeborg spilles i Ceres Park søndag den 20. oktober kl. 14, så det bliver en god lejlighed til at tage hele familien med til fodbold.

AGF, Århus, Stibo og Stiftstidende sætter alle sejl til for at skabe en god dag for hele familien i Ceres Park, hvor AL Bank Fanzonen vil summe af aktivitet og underholdning før det store lokalbrag. 

Praktisk information
Sæsonkortholdere i AGF med faste pladser i Ceres Park beholder naturligvis deres faste plads. Har man plads på øvre C får man muligheden for på forhånd at reservere en gratis billet. Sæsonkortholdere får direkte besked.

Alle andre sæsonkortholdere har naturligvis adgang til kampen og skal blot som sædvanligt fremvise deres kort ved indgang. 

Billetter hentes via AGF.dk

Der er et begrænset antal på fire billetter pr. person. Vi opfordrer til, at man kun henter de billetter man får brug for. På den måde får flest århusianere mulighed for at få glæde af tilbuddet. 

Det er ikke muligt at hente billetter til AGF's stemningsafsnit på B1-B2, samt til udebaneafsnittet. 

Den gratis entré gælder også fans fra Silkeborg IF. Gæster fra Silkeborg skal kontakte Silkeborg IF i forhold til billetter til kampen. 

AGF, Stibo og Århus Stiftstidende forbeholder sig retten at lukke for distributionen af billetter og melde "udsolgt". Vi opfordrer alle til at komme til kampen i god tid. 

Hold øje med AGF.dk for løbende informationer om den store fodboldfest. 

Hent din gratis billet her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet