Lille udbytte i Vejle

Af: BJ - 23. september 2019, kl. 21:53

U17 var det eneste af de tre ældste ungdomselitehold, der lørdag formåede at få point ud af opgøret mod Vejle Boldklub.

U19 indkasserede et unødvendigt 1-2-nederlag til Vejle. AGF-mandskabet tog ellers føringen ved Jonas Yderholm tidligt i første halvleg og havde efterfølgende flere gode omstillingsmuligheder, som dog ikke blev forvaltet godt nok. Lidt ud af ingenting fik VB vendt op og ned på tingene i halvlegens sidste kvarter og bragte sig 2-1 i front - og det kunne endda være blevet til endnu mere for hjemmeholdet, der tillod sig at brænde et straffespark.

Fra anden halvlegs start jagtede U19 en udligning, og det lykkedes også at presse VB i bund, og spilovertaget resulterede i gode muligheder, som dog ikke blev omsat til mål. Mod kampens slutning blev spillet igen mere lige, og AGF-mandskabet måtte sande, at anstrengelserne ikke rakte til point.

- Ovenpå en god præstation mod FCN i seneste runde må jeg sige, at vi skuffer gevaldigt. Specielt vores første halvleg er ikke tilfredsstillende, og generelt taber vi kampen på manglende intensitet i vores dueller. I anden halvleg gør vi det, vi skal, og vi burde også have scoret på de chancer, vi skaber, men kvaliteten manglede, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
Vejle Boldklub - AGF 2-1 (2-1)
0-1: Jonas Yderholm (10')
1-1: Alexander Jensen (27')
2-1: Wahidullah Faghir (45')

AGF:
Daniel Gadegaard - Oliver Lund, Mikkel Lassen, Sune Balle (43: Oliver Schmidt / 74: Jacob Reus), Viktor Storgaard -  Mads Bager, Jacob Trenskow, Albert Grønbæk Erlykke - Majaliwa Msabaha (61: Anders Fæster), Jonas Yderholm, Nicolai Sauer

----------------

U17 satte 2-0-føring over styr

U17 spillede 70 gode minutter mod VB, men alligevel blev det kun til et enkelt point for AGF-drengene. Frederik Ihler sørgede for en tidlig føring allerede efter to minutter, da han blev spillet helt fri af Faysal Halimi og sikkert udplacerede VB's keeper. Selvsamme Ihler stod også for en fordobling af føringen i det 25. minut, hvor han udnyttede et straffespark.

U17 var på det tidspunkt i fuld kontrol, og gav ikke noget væk. Sådan varede det indtil et kvarter før tid, hvor Vejle reducerede på et langskud fra 40 meters afstand. Målet skabte uro i AGF-geledderne, og blot fem minutter senere faldt udligningen efter en dødbold.

Kampens sidste 10 minutter blev hektiske, og begge hold havde muligheder til at tage sejren, men det blev ved de 2-2, hvilket set over hele kampen var et skuffende udfald for AGF-mandskabet.

- Vi er dominerende i de første 70 minutter, og første halvleg er det bedste, vi har spillet i denne sæson. Vi har det AGF-udtryk, vi gerne vil have, og både vores etablerede forsvarsspil og vores opbygningsspil var godt. Men vi 'taber' kampen 2-2, og det skyldes blandt andet, at vi ikke får løst presspil i de sidste 20 minutter. Men i de første 70 minutter stod alle skarpt i billedet, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

Kampfakta - U17 Ligaen
Vejle Boldklub - AGF 2-2 (0-2)
0-1: Frederik Ihler (2')
0-2: Frederik Ihler (25',str.)
1-2: Phon Ek Jensen (75')
2-2: Phon Ek Jensen (80')

AGF:
Villads Olesen - Jacob Andersen, Daniel Jakobsen, Christian Mikkelsen (70: Ayman Chadi), Marius Hausted - Faysal Halimi, Asker Beck, Magnus Isager (70: Oscar Artero Sørensen) - Mathias Sauer, Frederik Ihler, Emil Vestergaard (70: Andreas Nybro)

----------------------

Afbudsramt U15-hold tabte til VB

Grundet skader og sygdom måtte U15 stille lidt alternativt op mod Vejle Boldklub, og det kunne især ses i første halvleg, hvor defensiven i flere situationer ikke var helt afstemt. Det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig 2-0 i front, og der var også chancer til flere scoringer, men Jonathan Hutters diskede op med flere fine redninger.

I anden halvleg kom U15 bedre med, og efter en times spil sendte Emil Dissing reduceringen i mål. Spændingen varede dog kort, for minuttet efter gjorde VB det til 3-1, og det lukkede kampen.

Vi lider under noget manglende fysik og aggressivitet på den centrale midtbane og en ny sammensat firebackkæde. Vi stresser for meget i vores spil, og vores reaktion efter deres første mål skuffer mig. Vi får reduceret i anden halvleg, men kort efter reduceringsmålet scorer Vejle til 3-1, hvilket dræber vores tro på tingene, siger U15-cheftræner Lasse Fisker.

Kampfakta - U15 Ligaen
Vejle Boldklub - AGF 3-1 (2-0)
1-0: Jonathan Mathys (3')
2-0: Victor Snoghøj (22')