Slut festugen af med landskamp hos naboerne

6. september 2019, kl. 9:30

Se landskamp på Jydsk Væddeløbsbane.

Det danske herrelandshold vandt i aftes den første af to EM-kvalifikations-kampe i den aktuelle landsholdspause. 

Næste kamp er på søndag mod Georgien på udebane. Og nu inviterer vores naboer fra Jydsk Væddeløbsbane til landskamp på storskæm på søndag den 8. september kl. 18 på væddeløbsbanen. 

For en landskamp er bare federe i godt selskab. Derfor giver Jydsk Væddeløbsbane - i samarbejde med Århus Stiftstidendes 225-års jubilæum og AGF - mulighed for at samles om den vigtige landskamp mod Georgien. 

Kampen vises på storskærm på væddeløbsbanen kl. 18:00. Op til og undervejs vil der være top-trav i form af Fair Finans DM for fem-årige og finalen i amatørernes fødselsdagsløb, hvilket vil foregå parallelt med storskærmsarrangementet. Så der bliver også mulighed for at snuse til hestesporten. 

MIB Væddeløbsbane giver gratis lagkage og bobler til de første 200 gæster, samt gratis is og popcorn til de første 200 børn. 

- Vi ser frem til at publikum får en forrygende dag med spændende væddeløb, en intens fodboldkamp, forhåbentlig med dansk sejr, flotte fejringer af fødselsdagene og ikke mindst en fantastisk stemning hele dagen som en dejlig afslutning på festugen i Aarhus, siger Jydsk Væddeløbsbanes direktør Flemming Sunn.

Der er gratis adgang til arrangementet og alle AGF's sæsonkortholdere kan se frem til gratis parkering, hvis de ankommer i bil til vores naboer. 

Besøgnaboen

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet