Søndag skyder vi igen på sæsonrekorden

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 11. september 2019, kl. 11:08

Når vi 12.000 på søndag?

Søndag genlyder Ceres Park igen af fodbold og fest, når vi lægger hus til den 83'ende udgave af den jyske klassiker i 3F Superligaen - AGF mod AaB. 

Det er den anden hjemmekamp i streg, og efter vi i den seneste kamp nåede op over 10.000 på lægterne mod Esbjerg prøver vi igen på søndag at få kål på sæsonrekorden, der er på 11.739 - det tal skal vi sammen slå på søndag. 

- Vi var tæt på forrige søndag, da vi mødte EfB, og med det tempo billetsalget har i denne uge, så tør vi godt gå efter målet med de 12.000 igen. Vi holder også Skolernes Dag på søndag, hvor alle byens folkeskoler er inviteret og kan i den forbindelse også se frem til en stor gruppe gæster. Og det ser også ud til, at AaB kommer med mange fans. Så alt i alt er vi optimistiske og håber at se mange i Ceres Park på søndag, siger billetchef i AGF, Jesper Spangsbjerg, der onsdag har godt 9.000 billetter til kampen ude. Så vi skal længere op, hvis vi skal slå sæsonrekorden på søndag. 

Insta 90000 

Stor AL Bank Fanzone 
I anledning af Skolernes Dag har vi udvidet AL Bank Fanzonen, hvor der vil blive massevis af god underholdning fra scenen. Her kan vi blandt andet kan glæde os til Feras fra Liga og MOODY.

Den musikalske underholdning præsenteres i samarbejde med MOT, som vi arrangerer Skolernes Dag sammen med.

Læs mere om MOT og om dagen her >>>>

Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 10.00 og kl. 12 er der så kampstart på den jyske klassiker, hvor vi altså håber på, at se 12.000 fans i Ceres Park. 

Køb billet til kampen her >>>

Fanklub 120519-005 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet