Søndag venter FC Nordsjælland i topkamp i Ceres Park

Af: MS / Foto: Ole Nielsen - 27. september 2019, kl. 23:06

Søndag bliver en stor dag i Ceres Park. Ikke bare fejrer vi vores 139 år med kage og stor fødselsdagsfest inden kampen. Der venter os også en topkamp om den aktuelle tredjeplads i 3F Superligaen mod formstærke FC Nordsjælland.I sidste weekend blev det til vores sejr nummer fem på stribe i 3F Superligaen, da vi slog OB 2-1.

Det er en sejrsstime, der nu har gjort os til 3F Superligaens mest formstærke hold på den nuværende tredjeplads i rækken - næsten lige over FC Nordsjælland, der på femtepladsen har et point færre end os.

Og nu kommer FC Nordsjælland til Aarhus til en direkte duel om tredjepladsen, hvor Brøndby IF, Lyngby og flere andre hold også blander sig. 

Ser vi tilbage på kampene mod FC Nordsjælland i Aarhus, så tilsiger historien, at det bliver en tæt affære på søndag. I de seneste fem kampe FC Nordsjælland har gæstet Ceres Park er det således blevet til to AGF-sejre, to FCN-sejre og en uafgjort. 

Benjamin Hvidt 271017-01

Så det er historisk set to hold, der står ganske fint til hinanden og den seneste dyst i Aarhus for godt et år siden endte da også 1-1 - vores mål sat ind af Jakob Ankersen.

Hjemme bedstSelvom vi i denne uge fylder 139 år, så bliver kampen på søndag kun vores kamp nr. 40 mod FC Nordsjælland i 3F Superliga sammenhæng. I den tid har gæsterne overhånden med 20 sejre mod vores 11 sejre.  
Men vi kan finde optimisme i, at vi er gode hjemme, hvor Ceres Park er blevet til noget af fort, hvor spillerne udfolder sig under den hjertevarme opbakning fra lægterne.

Hjemme kan vi på det seneste notere os for tre sejre ud af fire kampe - senest med en 3-0 sejr hjemme mod AaB. Og 

FC Nordsjælland har til gengæld ikke været glade for at spille på udebane i år, hvor det er blevet til fire nederlag ud af fem mulige - lad dem bare rejse hjem på søndag med et mere i bagagen. 


Jesper Juelsga ̊rd 220718-05

Mon ikke der kommer mål?
Mange mål har været et synonym med FC Nordsjælland i år. De er derfor også at finde som 3F Superligaens mest scorende hold sammen med Brøndby med 18 mål. Derfor kunne det godt ligne, at der kommer mål på søndag - også taget i betragtning, at vi aldrig før har spillet 0-0 mod FC Nordsjælland.  For FC Nordsjælland ligner Isaac Atanga deres farligste mand. Atanga scorede i FCN's seneste kamp mod AaB og er derfor nu FC Nordsjællands topscorer med fire scoringer. Dog skal man nok også holde et vågent øje med FC Nordsjællands nr. 10, Mohammed Kudus, som har været skadet senest, men inden da har scoret tre mål i de seks kampe.

Alt i alt er der lagt op til lidt af et brag af en topkamp søndag, hvor vi fejrer vores 139 år med en stor fødselsdagsfest inden kampen med gratis fødselsdagskage og is til ungerne, samt en stor og udvidet AL Bank Fanzone med livemusik og underholdning på scenen.

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 10, mens kampen starter kl. 12. Find din billet til kampen her >>>

Fødselsdag -instagram (3)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet