Stor fødseldagsfest: Vi gi'r kage og is

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 22. september 2019, kl. 19:48

Kom til stor fødselsdagsfest næste søndag.

Med sejren i Odense i fredags kunne vi ikke ønske os en bedre optakt til næste søndag, hvor vi fejrer AGF's fødselsdag inden vi møder FC Nordsjælland hjemme i Ceres Park. Det bliver en sjov dag i og omkring Ceres Park, hvor vi inviterer hele byen på en stor fødselsdagsfest, hvor vi skal fejre AGF's 139 års-dag, der falder tre dage før kampen - nemlig den 26. september, hvor det er 139 år siden, at AGF blev stiftet.

Men vi venter altså til den 29. september med at fejre dagen. 

Og vi sætter alle sejl til for at skabe en sjov opvarmning til kampen. Først og fremmest naturligvis med byens største fødselsdagskage og med is til børnene - ligesom til en rigtig fødselsdag. For i AL Bank Fanzone giver vi og Dina Foods kage til de første 5.000 gæster. Og vi giver som også is til de første tusind børn, der kommer til kampen. AGF Fejrer Fødselsdag 230918-06

Men til fødselsdage hører også leg og spas, og det foregår som altid i AL Bank Fanzonen, der til lejligheden er udvidet på søndag. Her kan man blandt andet skyde på mål med Arbejdernes Landsbank, lege i de ekstra store hoppeborge, få malet sit ansigt i kampfarver og meget andet sjovt. Og naturligvis kigger Aros også forbi AL Bank Fanzonen for at fejre den store dag. På scenen i AL Bank Fanzonen kan vi blandt andet byde på livemusik fra Blue Men Convention, samt et stort danseshow med dansere fra VM Dans og Gøglerskolen. 20190901_041__A1_5679 (3)

Festen starter allerede kl. 10, mens kampen mod FC Nordsjælland starter kl. 12. Her går vi efter endnu en sejr. Så alt i alt er der lagt op til en stor dag i skoven næste søndag den 29. september med topunderholdning i Cere Park og fødselsdagsfest inden.

Fødselsdag -instagram

Vi håber at se mange til fødselsdagen og ikke mindst til den efterfølgende kamp. 
Billetter til kampen kan købes her >>>>

Husk at børn under 15 år kommer gratis til fodbold. Og det er derfor, at en familie på fire kan komme til fodbold i Ceres Park for kun 200 kr. 


DSC_7223 (2)

Find både børnebilletter og almindelige billetter her.

Vi glæder os til at se jer til vores fødselsdag næste søndag den 29. september. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet