Stor interesse for AGF's første kampe i 3F Superligaen

Af: SHC - 9. september 2019, kl. 11:51

Mange har set vores første kampe i 3F Superligaen indtil nu.

Der har været stor opbakning til 3F Superliga-holdet i den indledende periode i 3F Superligaen. Senest var vi over 10.000 til kampen mod Esbjerg før landskampspausen og på søndag går vi igen efter en ny sæsonrekord på 12.000, når AaB kommer på besøg til den jyske klassiker. 

Med et tilskuergennemsnit på 9.774 til og med runde otte kan vi konstatere en stigning på 13,5 % i tilskuertallet i Ceres Park i forhold til samme periode i sidste sæson. Og samlet set - med både ude og hjemmekampe - er stigningen endnu større. Nemlig 22 % flere tilskuere, der har set AGF på et stadion indtil nu end i samme periode sidste år.

De flotte tal er naturligvis hjulpet af, at vi allerede har været på besøg i Telia Parken og Brøndby Stadion. 

Også hjemme foran skærmen har opbakningen været god. Til og med runde syv har over 100.000 tv-seere i gennemsnit set vores kampe. I gennemsnit har præcis 106.000 seere fulgt AGF's kampe i fjernsynet. Dermed er vi kun overgået af Brøndby IF i antal tv-seere i 3F Superligaen. Og højdespringeren var da også netop vores kamp mod Brøndby IF, der blev overværet af 174.000 tv-seere.

Samlet set er antallet af tv-seere til AGF's kampe til og med runde syv steget med næsten 31 % i forhold til samme periode i sidste sæson. 

Næste hjemmekamp på søndag den 15. september mod AaB. Her håber vi, at vi igen kommer tæt på de 12.000, så vi sammen kan sætte en ny flot sæsonrekord.

Du finder din billet til den kamp her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet