Stor kamp i vente næste søndag

6. september 2019, kl. 14:50

Søndag den 15. september fejrer vi Skolernes Dag før den jyske klassiker.

Når den aktuelle landsholdspause og vores første kamp i Sydbank Pokalen er overstået, så venter denne sæsons første jyske klassiker, når AaB kommer til Aarhus søndag den 15. september kl. 12. Samtidig med kampen fejrer vi Skolernes Dag sammen med MOT, hvorfor vi byder på et flot optaktsprogram i AL Bank Fanzonen med live musik og andet fed underholdning for store og små. Se mere til det her >>>

20190901_041__A1_5679 (1)

På Skolernes Dag inviterer vi alle byens folkeskoler til fodbold. Og skulle du nu gå rundt på en skole i Aarhus og ikke har hørt om næste søndag, så tag endelig fat i din klasselærer, så I kan kommm af sted til fodbold i Ceres Park.

En klassiker på banen
På banen venter en spændende kamp mod AaB i det 83'ende møde med nordjyderne i 3F Superligaen. Dermed er AaB det hold i ligaen som vi har spillet flest kampe mod og derfor er opgøret da også for længst blevet døbt 'den jyske klassiker'.

Jakob Ankersen 120519-001

Op til kampen er det os, der har overhånden med sejre i vores to seneste møder - senest i Aarhus i maj måned, hvor vi vandt 2-0 efter en flot 1-0 sejr oppe i Aalborg i 3F Superligaens playoff.

AaB kommer til byen på en flot tredjeplads i ligaen med 13 point, mens vi ligger lige i hælene på femtepladsen med 11 point. Og begge hold har haft en fin periode frem til kampen, så der virkelig lagt op til et brag af en fodboldkamp på næste søndag. 

DSC_7223 (1)

Så tag familien og vennerne under armen og kom i Ceres Park på søndag, hvor vi først hylder og fejrer alle byens skoler sammen med MOT og derefter skal se den 83'ende udgave af den jyske klassiker på grønsværen.

Underholdningen og AL Bank Fanzonen åbner allerede kl. 10, mens kampen starter kl. 12. Find din billet her >>>>

Og husk, at en familie med to børn og to voksen kan komme til fodbold i Ceres Park for kun 200 kr.Folkeskoler- og elever, der endnu ikke har hørt om Skolernes Dag kan kontakte os direkte på bj@agf-as.dk. 

Vi glæder os til Skolernes Dag og den jyske klassiker søndag den 15. september i Ceres Park. KSDH!

Skolernesdaginsta

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet