Truppen til dagens kamp

Af: SHC / Foto: Getty Images - 20. september 2019, kl. 7:02

Truppen er klar til dagens kamp mod OB i provinsklassikeren på Fyn.

I aften gælder det en traditionsrig kamp, når vi skal en tur til Odense og møde OB på Nature Energy Park. Og der er genvalg til den trup, der vandt 3-0 over AaB i søndags.

18 spillere er således udtaget til truppen til kampen i aften. 

2. Alex Gersbach / 3. Niklas Backman / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jon Thorsteinsson / 19. Mustapha Bundu / 20. Zach Duncan / 26. Aleksandar Jovanović / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll

#OBAGF

  • Kampstart kl. 19 på Nature Energy Park - billetter her >>>
  • Vejr: DMI varsler tørvejr over Fyn i aften og lune 15 grader.
  • Dommer: Mikkel Redder. Linjedommere: Christian Just Brixen og Danny Kolding.
 Fjerdedommer: Sandi Putros.
  • 
TV: Kan du ikke være med på Fyn, så sendes kampen på TV3Sport.
  • 888 anbefaling: Tror du på sejr til os i dag, så giver 888 Sport indsatsen 3.40 gange igen, mens et X giver indsatsen 3.50 gange igen.

Kort om OB: 

OB går ind til kampen på en femteplads med 14 point. Samme antal point som os. Fynboernes seneste kamp i 3F Superligaen var ude mod Silkeborg, hvor de vandt 3-0. OB og AGF er to af dansk fodbolds store traditionsklubber og har derfor mange indbyrdes kampe bag sig. Vi har således spillet ikke færre end 151 kampe mod OB gennem historien. Her har de vundet 65, vi har vundet 55, mens de resterende 31 er endt uafgjort. 

Af de seneste fire kampe mod OB står vi dog med overhånden med to sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag, der faldt i det seneste møde, som var i Aarhus i foråret. I Odense har vi ikke tabt i tre kampe i træk. 

Bliv klogere på kampens tal her >>>

Se fynboernes trup her >>>

Det kan blive til et gensyn med Alexander Juel Andersen, der nu er at finde i OB efter en sæson i Vendsyssel og med i fynboerens trup i dag. Juel Andersen spillede i AGF fra 2013 til 2018.

OB har ingen karantæner til kampen. Ryan Johanson Laursen er på fynboernes skadesliste. OB forventer at slå sæsonrekorden i dag med over 10.000 tilskuere og et udvidet udebaneafsnit. 

 Læs mere her >>>

Superligaens optakt til kampen >>>


Praktisk information og billetter til kampen >>>

888 Optakt med cheftræner David Nielsen og Frederik Tingager 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet