Truppen til den jyske klassiker

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 15. september 2019, kl. 8:38

Truppen er klar til dagens kamp mod AaB i den jyske klassiker.

Til middag gælder det en traditionsrig kamp i Ceres Park, når vi tager imod AaB i den jyske klassiker i 3F Superligaens runde ni. 

18 spillere er udtaget til truppen til kampen, og i forhold til den seneste 3F Superligakamp er en skadet William Eskelinen ikke med. I stedet er der comeback til Aleksandar Jovanović, der er vendt tilbage til Aarhus på en lejeaftale. I truppen finder vi også nyerhvervelsen Gift Links, der dermed kan få sin debut for AGF i dagens kamp.

I sin helhed ser truppen således ud: 

2. Alex Gersbach / 3. Niklas Backman / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jon Thorsteinsson / 19. Mustapha Bundu / 20. Zach Duncan / 26. Aleksandar Jovanović / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll

#AGFAaB

  • Kampstart kl. 12 på Ceres Park til Skolernes Dag - Køb billetter >>>
  • Vejr: DMI varsler tørvejr over Ceres Park i dag.
  • Dommer: Anders Poulsen. Linjedommer, Paul Nyberg og Daniel R. Krogstrup. Fjerdedommer: Aydin Uslu
  • TV: Kan du ikke være i Ceres Park sendes kampen på Eurosport 2.
  • 888 anbefaling: Tror på sejr til os i dag, så giver 888 Sport indsatsen 2.55 gange igen. Og tror du for eksempel på Mortensen som kampens første målscorer, så giver 888 et ganske fint odds på 6.00. 

Kort om AaB: 

AaB går ind til kampen på en tredjeplads med 13 point. Seneste 3F Superligakamp for AaB var hjemme mod FC København, hvor nordjyderne vandt 1-0. 

AaB er det hold, vi har mødt flest gange i 3F Superligaen. Kampen i dag bliver det 83'ende liga-møde. Her har AaB trukket det længste strå 36 gange, mens vi har vundet 26 gange. Vi har dog i den senere tid ikke tabt til AaB i fire kampe og har vundet de to seneste møder.   Læs mere om vores historisk med AaB her >>>

AaB har ingen karantæner til kampen. Lukas Klitten er stadig på nordjydernes skadesliste. 

Superligaens optakt til kampen >>>

TV-optakt med cheftræner David Nielsen >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet