Turen går til Marstal

Af: SHC - 9. september 2019, kl. 12:54

Onsdag starter årets pokalturnering - og vi skal en tur til Ærø.

I denne uge træder vi ind i Sydbank Pokalen. Det sker med en kamp mod Marstal/Rise på Ærø onsdag den 11. september kl. 17.15.

Marstal/Rise ligger på Ærø og er en delvis fusion mellem fodboldafdelingerne i klubberne Marstal IF og Rise Skytte- & Idrætsforening (RSI).

Se mere om klubben og kampen her >>>

Spillestedet er Marstal Stadion, der har adressen Reberbanen 35 B, 5960 Marstal. Med sin beliggenhed på Ærø er det naturligvis ikke en lille smuttur til pokalkampen. Man skal således med færge til Ærø, og her kan man sejle tre steder fra: Fynshav, Faaborg eller Svendborg. Se mere til færgemulighederne her >>>>

Tager man offentlig transport, som for eksempel tog er det nemmest at komme til Faaborg eller Svendborg, hvorfor det også er nemmere at tage færgen derfra, hvis ikke man er i bil. Den mest populære bilrute er via Svendborg og så til Ærøskøbing, hvorfra der er en mindre køretur til Marstal. 

Marstal/Rise fortæller i øvrigt, at de arrangerer en gratis bus fra færgen i Ærøskøbing til stadion til dem, der kommer fra Svendborg kl. 16.20. Kig blot efter bus og en guide ved færgelejet for den gratis bus til Marstal Stadion.

Husk, at den sidste færge fra øen går kl. 20.35 fra Ærøskøbing til Svendborg. 

Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer busture fra Aarhus til kampen og det forventes, at vi bliver godt 200 på lægterne, hvor de lokale vurderer, at op mod i alt tusind forventes til kampen og dermed måske sætte ny stadionrekord på de kanter.

Billetter købes ved indgangen til en 50'er og AGF's tilhængere henvises til indgangen ved Vestergade 48

Kampen sendes desværre ikke på tv eller livestreames. Men kan følges på vores Live Twitter og efterfølgende kan man få reaktioner og højdepunkter på AGF.dk og AGF TV. 

Læs mere om kampen her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet