Turen går til Odense

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 19. september 2019, kl. 8:29

I morgen venter der os en stor kamp på Fyn. Bliv klædt godt på til turen her.

I morgen - fredag den 20. september - gælder det en udekamp i Odense på Nature Energy Park. Her har vi ikke tabt i de seneste tre besøg og holdet vil gøre alt for at fortsætte den gode stime med en ny sejr på Fyn.

Det kræver stor opbakning og meget tyder på, at mange tager turen med os i morgen til den fynske hovedstad, hvor OB melder om stor interesse for billetterne på udebaneafsnittet og generelt på Nature Energy Park, hvor OB forventer over 10.000 tilskuere - heraf altså en flot delegation fra Aarhus.

Kampen starter kl. 19 og billetter kan købes her >>>

Udebaneafsnittet på Nature Energy Park finder du på afsnit D1. En billet her til koster 100 kr. i forsalg for voksne, hvis den købes inden i aften kl. 18.59. Derefter stiger prisen med 40 kr. Priserne for børn og pensionister er 80 kr.

Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer begge ture til Odense på fredag. Men der er stor interesse for begge ture, hvorfor de muligvis allerede er udsolgt, når dette læses. Og så må man jo selv afsted.

Tager du selv turen til Odense, så er det bare afsted på E45 og E20. Husk at holde til venstre på motorvejen mod Odense. Drej fra ved frakørsel 53 og kør af Middelfartsvej ind mod Odense. Vejen til Nature Energi Park kommer på din venstre hånd.

Den -her -fanklub -130518-13

Kører du selv, så bemærk, at der er en del anlægsarbejde omkring Nature Energy Park, der dels kan influere på adgangsforholdene og dels på mulighederne for parkering tæt på stadion. OB fortæller også, at der er et større hundearrangement på det nærliggende atletikstadion. Så kom i god tid, vær tålmodig og tag hensyn til hinanden og med-trafikanterne.

Tager du toget til Odense fra Aarhus, kan du på godt og vel to timer stå på Nature Energy Park. Tag bus nr. 41, fra Odense Station mod Bolbro. Stå af på Christmas Møllers vej. Herfra er der ca. 500 meter til stadion.

Se OB's information til udebanefans her >>>

Kampen starter fredag 20. september kl. 19. Billetter købes her >>>

Lad os sammen gøre Fyn hvid igen i morgen - vi ses på Nature Energy Park!

Instagram (19)