Unødvendigt nederlag til U17 - U15 fortsat ubesejret

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 9. september 2019, kl. 15:05

U17 led lørdag et 0-2-nederlag, mens U15 hentede en 4-2-sejr mod vestjyderne.

U17 dominerede spillet på udebane mod Esbjerg, men manglende skarphed og dygtighed gjorde, at spilovertaget ikke udmøntede sig i mål. Esbjerg, der mest satsede på omstillinger, tog føringen med et lille kvarter igen på en afslutning fra 30-35 meter, og da AGF-spillerne satsede for at fremtvinge en udligning, slog hjemmeholdet kontra og lukkede kampen.

- Vi dominerer store dele af kampen, men vi ender med at smide resultatet på gulvet. Vi er meget på bolden, og vores fase 1 og 2 er god, men i fase 3 får vi ikke slutprodukt på spillet. Alligevel har vi dog chancerne til at bringe os i front, men skarpheden manglede, fortæller U17-cheftræner Dennis Ramonn Olesen.

U17 skal i aktion igen på lørdag, hvor FC Nordsjælland er modstanderen på Fredensvang.

Kampfaka - U17 Ligaen
Esbjerg fB - AGF 2-0 (0-0)
1-0: Marcus Kristensen (78')
2-0: Lasse Lauridsen (86')

AGF:
Villads Olesen - Jacob Andersen, Daniel Jakobsen, Ayman Chadi (65: Christian Mikkelsen), Marius Hausted - Faysal Halimi, Lukas Therkildsen, Asker Beck - Mathias Sauer (71: Gustav Junge), Frederik Ihler, Emil Vestergaard (65: Theodor Felix Hoffmeyer Beck)

----------------

U15 fortsat ubesejret

Efter tre runder er U15 fortsat uden nederlag i den nye, landsdækkende liga. Lørdag blev det til en 4-2-sejr over Esbjerg. 

U15 åbnede kampen i fin stil og var i teten i de første 20 minutter, hvilket kastede to scoringer af sig - begge sat ind af Lasse Madsen. Herefter kom hjemmeholdet bedre med og var blandt andet farlige på omstillinger. En af disse førte til en reducering, og inden pausefløjtet lykkedes det også Esbjerg at udligne efter hjørnespark. 

Fra anden halvlegs start overtog AGF-drengene igen det spillemæssige initiativ og viste gode takter både med bolden og i presspillet. Magnus Isager gjorde det til 3-2 efter et flot angreb, og Alexander Hansen udnyttede en flot assist fra Lasse Madsen til at slå sejren fast.

- Vi starter godt og kommer også fortjent foran, men Esbjerg får kæmpet sig tilbage og gør ondt på os i deres omstillinger. I anden halvleg er vi bedst, hvor vi veksler fint mellem at spille direkte og gennemføre angreb med mange spilvendinger. Det var generelt en god præstation, hvor vores indskiftere også kommer ind og gør en forskel, siger U15-cheftræner Lasse Fisker.

U15 møder på lørdag Farum Boldklub (FCN) på Fredensvang.

Kampfakta - U15 Ligaen
Esbjerg fB - AGF 2-4 (2-2)
0-1: Lasse Madsen (10')
0-2: Lasse Madsen (13')
1-2: Malthe Kristensen (18')
2-2: Anton Bjerggaard Jønsson (34')
2-3: Magnus Isager (54')
2-4: Alexander Hansen (70')

AGF:
David Kaa - Oliver K. Andersson (55: Bertram Haastrup), Nikolaj Ellegaard, Malthe Stentoft, Clemens Astrup - Bertram Zacho (41: Alexander Hansen), Magnus Isager (72: Betram Zacho), Lasse Madsen - Hjalte Stokholm (67: Laust Kaastrup), Laust Kaastrup (41: Oliver Thunbo), Andreas Nybro

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet