Varm op til topkamp med kage og fødselsdag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 27. september 2019, kl. 23:07

Vi tæller ned til på søndag, hvor Ceres Park byder indenfor til topkamp - efter vi har fejret AGF's 139 årsdag med gratis kage i AL Bank Fanzonen.

På søndag bliver det en sjov dag i og omkring Ceres Park, hvor vi inviterer hele byen på en stor fødselsdagsfest, hvor vi skal fejre AGF's 139 års-dag inden topkampen mod FC Nordsjælland. 

Så søndag 29.9 sætter vi alle sejl til for at skabe en sjov og hyggelig opvarmning til dagens kamp, der bliver en topkamp om tredjepladsen i 3F Superligaen mod et hold, vi ofte spiller underholdende kampe med.

AGF Fejrer Fødselsdag 230918-31 (3)

Først og fremmest glæder vi os til at servere byens største fødselsdagskage. For i AL Bank Fanzonen giver vi og Dina Foods kage til de første 5.000 gæster. Og vi giver som også is til de første tusind børn, der kommer ind til kampen på Familie-tribunen (Bravida)


Med til fødselsdage hører også leg og spas, og det foregår som altid i AL Bank Fanzonen, der til lejligheden er udvidet på søndag.

Her kan man blandt andet skyde på mål med Arbejdernes Landsbank, lege i de ekstra store hoppeborge, få malet sit ansigt i kampfarver og meget andet sjovt. Og naturligvis kigger Aros også forbi AL Bank Fanzonen med et par ikke kampaktuelle spillere for at fejre den store dag. 


AGF Fejrer Fødselsdag 230918-06 (1)

På scenen i AL Bank Fanzonen kan vi blandt andet byde på livemusik fra Blue Men Convention, samt et flot danseshow med dansere fra VM Dans og fra FGU Aarhus Danse-linjen

Allerede kl. 10 går Blue Men på scenen og sætter gang i et fedt program, der varer helt til kampstart kl. 12. Her går vi efter endnu en sejr. Så alt i alt er der lagt op til en stor dag i skoven med topkamp i Ceres Park og fødselsdagsfest inden.

Samarbejdsklubberns Dag 010919-016 (1)

Vi glæder os til fødselsdagen og ikke mindst til den efterfølgende kamp, hvor vi håber, at vi igen bliver over 10.000 til fodbold i Ceres Park.

For spillerne har brug for jeres opbakning i bestræbelserne på at fortsætte den flotte sejrsstime. Så hank op i familie og venner og kom i skoven til fodbold og fødselsdag på søndag. 


Billetter til kampen kan købes her >>>>

Oven på fredags regnvejr i Aarhus er det værd at bemærke, at DMI på søndag lover tørvejr fra om formiddagen og så flere timer frem.

Så med 14-15 grader og tørt fra oven, er der lagt op til en fin efterårsdag på Ceres Park. Husk i den forbindelse, at skulle det mod forventning blive regnvejr, så kan man altid søge ly på eventuelt ledige pladser på D-tribunen, hvis man mangler læ. Og bemærk også, at vi serverer den store fødselsdagskage under tag. Men vi krydser fingrer for, at DMI får ret i sin forudsigelse. 

_y 3z 0390-1_500x 743 (1)

Så ingen grund til at blive væk på søndag. Alt er klart til en stor fodboldoplevelse i Ceres Park, hvor vi også skal fejre Fansenes Dag.

Husk i øvrigt at børn under 15 år kommer gratis til fodbold. Og det er derfor, at en familie på fire kan komme til fodbold i Ceres Park for kun 200 kr. 

Find både børnebilletter og almindelige billetter her.Vi glæder os til at se jer på søndag. KSDH!

Skærmbillede 2019-09-24 Kl . 13.00.41 (2)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet