Coronahjælp: AGF-spillere bringer varer ud

Af: AGF - 6. april 2020, kl. 14:47

Sammen med føtex tilbyder AGF nu at bringe varer ud til nedlukningsramte århusianere.

I disse tider, hvor Aarhus og resten af landet er lukket ned, handler det om at hjælpe hinanden, hvor man kan, men stadig sørge for, at vi holder afstand.

Derfor kan det måske være vanskeligt - særligt for ældre og udsatte borgere at komme ud og handle. Men nu kan nedluknings-ramte århusianere få bragt varer til døren af ungdomsspillere fra AGF.

Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem føtex og AGF, hvor vi fra næste uge stiller ungdomsspillere til rådighed til at bringe varer ud fra en række føtex-butikker i Aarhus. 

Fotex -butik -290312Med initiativet håber både føtex og AGF at kunne hjælpe lokale borgere - måske især ældre århusianerne, der har svært ved at komme ud og handle i disse Corona-tider, med alligevel at få deres varer fra deres lokale føtex.

- Vi har en stærk tilknytning til Aarhus og oplever en stor opbakning fra byen i disse tider. Derfor vil vi gerne give en håndsrækning tilbage og gøre en forskel, når nu fodbolden er sat på pause og der er vigtigere ting, der fylder i tilværelsen. Måske især hos vores ældre medborgere, hvor mange ikke har mulighed for at komme ud og handle af frygt for smitte eller som blot i forvejen har det svært med indkøbene. Sammen med føtex giver vi nu dem en hånd med at få bragt deres varer ud, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

7bd 3bb 38-962f -4f 68-aab 4-df 59d 3f 8a 81d
Håndsrækning er en stor hjælp
I alt er syv århusianske føtex varehuse med i projektet. Det drejer sig om City Vest, Frederiks Allé, Holme, Skejby, Storcenter Nord, Viby og Egå. Her står medarbejderne klar til at pakke de bestilte varer, mens AGF efterfølgende leverer varerne ud til kundens hjemadresse på udvalgte postnumre i Aarhus.


- Vi har stor tilknytning til Aarhus, så det giver god mening for os, at vi gør det i vores hjemby og sammen med AGF. Vi vil gøre alt, vi kan for at sikre, at vores kunder har adgang til dagligvarer - især i disse tider. Derfor er håndsrækningen fra AGF en stor hjælp - særligt for mange af vores ældre kunder. Vi sætter stor pris på, at lokale, unge mennesker gør en ekstra indsats for at hjælpe dem, som er hårdest ramt lige nu, siger Thor Jørgensen, der er direktør i føtex. 

Skærmbillede 2020-04-05 Kl . 10.07.04 

Starter tirsdag
Så fra på tirsdag den 7. april og resten af måneden står et korps af ungdomsspillere fra AGF i alderen 13 til 19 år klar til at bringe varer ud fra syv føtex-butikker i Aarhus og omegn.

Det foregår sådan, at borgerne bestiller varerne direkte hos føtex kundeservice i Aarslev og betaler over mobilepay. Føtex gør så indkøbene klar i det nærmeste varehus, og derefter sørger en ungdomsspiller fra AGF for, at de bliver afhentet og forsvarligt bragt ud til kundens dørtrin - naturligvis efter retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne.

- Vores ungdomsspillere var straks klar til at være med, da vi luftede ideen for dem. De savner også fodbolden og deres skole, men her får de muligheden for at gøre en positiv forskel for deres medborgere. Så vi er rigtig glade for at kunne bidrage, tilføjer Jacob Nielsen fra AGF. 

Ungdomshold I Fredensvang 250719-36

(AGF's ungdomsspillere kan ikke træne sammen i disse tider. Så nu tilbyder de at bringe varer ud sammen med føtex)

Fakta: AGF bringer ud med føtex

Sådan bestiller du dine varer: 
Du kan vælge mellem at ringe din ordre ind eller sende en mail.  Hvis du vil gøre det over telefonen, så skal du ringe til kundeservice i Tilst på 89 30 32 32, mandag-fredag kl. 08.00-14.00. (Kundeservice holder lukket i helligdagene)

Hvis du vil bestille via mail, så kan du skrive til AGFBringerUd@foetex.dk - alle mails modtaget inden kl. 14.00 bliver leveret dagen efter.

Betaling:
Betaling sker via. MobilPay til 790888 tilhørende "DS-Events" i forbindelse med ordreafgivelse. Der bliver lagt 10 kr. til prisen for plastikbærepose til varerne.

Levering af varer:
Varerne leveres til hoveddøren af et AGF-klubmedlem på cykel mellem kl. 15.00-20.00 mandag-fredag. Du skal være i hjemme i dette tidsrum.

Hvad kan du bestille via AGF bringer ud:
Friske fødevarer fx pålæg, mælk, ost, kød, fjerkræ, fisk, frugt og grønt, brød og kager)
Kolonialvarer fx konserves, ris, pasta, slik og chokolade
Frostvarer fx pizza, grøntsager og bær 
Drikkevarer fx vin, øl, spiritus og sodavand
Almindelige husholdningsvarer fx helsekost, rengøringsmidler, tobak, hygiejneprodukter og produkter til personlig pleje)

Følgende varehuse er med i AGF bringer ud:

• føtex City Vest 
• føtex i Storcenter Nord
• føtex Viby
• føtex Skejby
• føtex Holme
• føtex Egå
• føtex Frederiks Allé

For at bruge AGF bringer ud skal du bo i et af følgende postnumre:
8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8245, 8250, 8260, 8270

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet