AGF Kvindefodbold får premiere i Farum

AF: Af: AGF / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Første kamp for AGF Kvindefodbold er lige om hjørnet.

Første kamp for AGF Kvindefodbold er lige om hjørnet.

I morgen er en historisk dag for AGF. Her spiller AGF Kvindefodbold den første kamp i Gjensidige Kvindeligaen efter VSK, IF Lyseng og AGF søsatte det nye hold i foråret. 

Kampen spilles på udebane i Farum mod FC Nordsjælland. Dermed tager kvinderne tilbage på den bane, hvor herrerne spillede den sidste udekamp i deres sæson i 3F Superligen i sidste måned. 

Kampen starter i morgen lørdag den 8. august kl. 14. På grund af Covid-19 restriktioner er der ikke plads til så mange på Right to Dream Park i Farum.

Ønsker du at kigge forbi til den historiske dag, så besøg FCN.dk her.

Kampen kan også ses direkte på Sport Live >>>> 

Getty Images -1217828467

Det er i sagens natur første gang, at AGF Kvindefodbold og FC Nordsjællands kvinder mødes hinanden. Men som VSK vandt vi det seneste møde i Farum med 3-4 tilbage i juni, så på den måde er det hjemmeholdet, der har revance til gode. 

Som hos os er FCN også et nyt projekt. Kvindeholdet startede i 2017 og der satses stort i Farum, hvor kvinderne i FC Nordsjælland har samme vilkår som herrespillerne. Og det kan da også ses i resultaterne.

Holdet rykkede i sommeren 2019 op i Gjensidige Kvindeligaen efter fire oprykninger i træk. Og allerede i klubbens første sæson i ligaen, sikrede holdet sig bronze og vandt pokalen. 

Så der venter AGF'erne en svær opgave i morgen. Men som cheftræner Anders Nim her forklarer, så er holdet klar. 

Koncernpartnere

+