Første kontrakt på plads i AGF Kvindefodbold

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 7. august 2020, kl. 16:09

Cecilie Winter Johansen har lavet en to-årig aftale med AGF Kvindefodbold.

Mens AGF Kvindefodbold står overfor en spændende sæsonstart med en udekamp i Farum i morgen og en hjemmekamp i Ceres Park næste lørdag, så er ugen også blevet brugt på at få den første kontrakt på plads.

Således har Cecilie Winter Johansen i denne uge sat sin signatur på en to-årig aftale med AGF Kvindefodbold. Dermed bliver den tyveårige talentfulde kantspiller den første spiller på Gjensidige Kvindeliga-holdet til at indgå en aftale med AGF Kvindefodbold.

- Det er stort og jeg meget stolt og glad over at kunne lave min første aftale, siger Cecilie Winter Johansen, der i sin tid kom til VSK Aarhus - der er den ene af de tre klubber bag AGF Kvindefodbold - fra samarbejdsklubben Vildbjerg SF og altså nu kan kalde sig AGF-spiller.

- Det her AGF projekt er så spændende, at det vil jeg gerne være en del af. Vi er et ungt og nyt hold, der har haft en fin opstart. Og det har løftet os at få AGF i ryggen, og folk vil det rigtig gerne. Så vi glæder os alle til at komme i gang med sæsonen, tilføjer Cecilie Winter Johansen.

Skærmbillede 2020-08-07 Kl . 15.31.04

Stort potentiale
Den nye kontraktspiller betegner sig selv som en hurtig kantspiller, der gerne går med i angrebsspillet og bidrager med mål og assist. Hun har spillet 16 kampe på det danske U19-landshold, ligesom hun har optrådt på både U17 og U16-landsholdet.

- Cecilie er en dygtig kantspiller, der med et lavt tyngdepunkt er god til at udfordre sine modstandere. Hun har et stort potentiale og vi forventer os rigtig meget af hende, og vi glæder os til at arbejde videre med hende i fremtiden og bidrage til hendes udvikling som spiller, siger Anders Nim, der er cheftræner for AGF Kvindefodbolds hold i Gjensidige Kvindeligaen.

Cecilie Winter Johansen - der har fået nummer syv - kan få debut i AGF-trøjen i morgen, når turen går til Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland venter i sæsonpremieren.

Husk også kvindernes hjemmekamp i Ceres Park næste lørdag den 15. august.

Mød Cecilie Johansen på AGF TV her: