Tæt affære rakte ikke til point for U17

Af: BJ - 26. august 2020, kl. 22:50

Der var spillemæssigt fremskridt at spore for AGF's U17-hold, men alligevel blev det til et nederlag i udekampen mod Randers FC tirsdag aften.

I en generelt lige forestilling leverede AGF-mandskabet, der endnu har den første sejr til gode i denne sæson, et solidt udtryk i første halvleg og havde godt styr på hjemmeholdet. Intensiteten fejlede ikke noget, men der kom dog ikke mål ud af anstrengelserne.

Små ti minutter ind i anden halvleg udnyttede Randers en omstilling til at tage føringen. U17 havde efterfølgende muligheder til at udligne - blandt andet en chance, der var større end et straffespark. De fik dog ikke løn som fortjent, og i stedet førte endnu en omstilling til en fordobling af kronjydernes føring til 2-0, hvilket også blev slutresultatet.

- Det var en egentlig en god præstation fra drengenes side målt på det udtryk, vi gerne vil have. Kampen var meget lige, og den kunne godt være tippet over til vores fordel. Har vi samme energi og udtryk i de kommende kampe, venter der mange point på os, siger U17-cheftræner Sancheev Manoharan.

Kampfakta - U17 Ligaen
Randers FC - AGF
1-0 Dion Veliqi (53')
2-0 Dion Veliqi (78')

AGF:
Jonathan Hutters - Alexander Hansen, Andreas Skov, Axel Mors, Jacob Andersen - Johannes Hansen, Magnus Isager (77: Lasse Madsen), Mathias Sauer - Theodor Felix (62: Emil Dissing), Gustav Junge (72: Laust Kaastrup), Oscar Peier (46: Martin Mai)  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet