Historisk kamp i Ceres Park

Af: SHC / Foto: Dejan Obretkovic - 14. august 2020, kl. 7:59

Lørdag er der fodbold igen i Ceres Park - med et historisk vingesus, når AGF Kvindefodbold spiller deres første hjemmekamp i Aarhus for enden af Stadion Allé.

I morgen lørdag den 15. august skriver AGF Kvindefodbold historie, når de løber på banen i Ceres Park til den første hjemmekamp siden etableringen af AGF Kvindefodbold sammen med VSK og IF Lyseng.

Og sikke en kamp, der venter i Gjensidige Kvindeligaen, når de regerende danske mestre fra Fortuna Hjørring kommer til Aarhus.

Kampen i morgen kommer efter, at vores kvinder jo desværre ikke fik den start de havde håbet på, da vi i premieren tabte 0-4 i FC Nordsjælland og ovenikøbet måtte lide den tort at se vores rutinerede anfører Christina Ravn blive alvorligt skadet. Og det var egentlig først efter hun måtte udgå af kampen, at åbningskampen faldt ud til værternes fordel. 

FCN - AGF 08.08.2020-4089

- Det var helt lige i de første 85 minutter og jeg er glad for det, vi leverede i størstedelen af kampen. Resultatet var lidt en kombination af, at Ravn måtte forlade banen og vi søgte en udligning, lød det fra cheftræner Anders Nim efter kampen i lørdags. 

Udsolgt
Men i morgen er det altså en ny kamp for kvinderne, når Fortuna Hjørring kommer til Aarhus. Mesterholdet tabte også deres premiere på udebane mod FC Thy-Thisted Q og det er derfor nok et revanchelysten Hjørring-hold, der løber på banen kl. 14.

Her møder de dog et kamplysten AGF hold, der er klar på at udnytte Ceres Park til at få sæsonens første sejr. Desværre bliver kampen spillet foran et begrænset antal tilskuere på grund af de corona-restriktioner, der er i Gjensidige Kvindeligaen som tilsiger, at der kun må være 500 mennesker til stede. Derfor er der da også for længst udsolgt til kampen.

Den kan dog ses på Sport Live med kampstart kl. 14 og følges på AGF's live-twitter.

Aarhuscity 900x 540

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet