Kevin Diks vender tilbage

AF: AGF - 21. april 2021

Kevin Diks vender tilbage på en ny aftale frem til næste sommer.

AGF og Kevin Diks fortsætter samarbejdet i en sæson endnu. Det ligger fast efter AGF, Kevin Diks og højre-backens nuværende klub ACF Fiorentina netop er blevet enige om en ny lejeaftale for den kommende sæson - en aftale, der afløser den lejeaftale, som udløb ved sæsonens udgangen.

Siden har Kevin Diks været tilbage i ACF Fiorentina og i sit hjemland Holland. Men nu er han altså tilbage i Aarhus - til sportschef Peter Christiansens tilfredshed.

- Vi er superglade for at få Kevin tilbage. Vi kender hans kvaliteter fra sidste sæson og er også glade for at kunne råde over ham helt fra sæsonstarten. Det styrker konkurrence-situationen i truppen, og han er en god tilføjelse for os, siger Peter Christiansen, der også glæder sig over, at sidste års indsats fra sundhedssektoren nu bærer frugt i endnu en sæson.

- Vores dygtige sundhedsstab gjorde et godt stykke arbejde med at få Kevin tilbage fra hans skade sidste år, og det er meget tilfredsstillende, at vi derfor nu kan nyde godt af en fit Kevin Diks i endnu en sæson, tilføjer Peter Christiansen.

Kevin Diks slutter sig snarest mulig til træningen på Fredensvang frem mod sæsonpremieren i 3F Superligaen, der står mod Vejle Boldklub mandag den 14. september hjemme i Ceres Park.

Skærmbillede 2020-08-28 Kl . 16.28.11 (1)

Koncernpartnere